Verovatno jer je najsvežiji primer.samo ne znam zašto se večito ja navodim kao primer sa Teom Tairović, kad je bilo još gorih u istoriji
Ne bih zalazio u to da li je istina ili ne, može biti, a i ne mora, nije u tome stvar... Poenta je da posle toliko godina koliko se igramo ovde i dalje polemišemo o takvim situacijama, stvarno mi je to toliki nonsens, valjda smo zreli ljudi, a ne deca od 5 godina.Nek si ti Đole odmah osudio prozivku koju si pročitao bez promišljanja jel to uopšte istina.
Pa ti si se ubacio u polemiku o tome sa osudom, znači da veruješ u rečeno. Jer da je drugačije drugačije bi percipirao.Ne bih zalazio u to da li je istina ili ne, može biti, a i ne mora, nije u tome stvar... Poenta je da posle toliko godina koliko se igramo ovde i dalje polemišemo o takvim situacijama, stvarno mi je to toliki nonsens, valjda smo zreli ljudi, a ne deca od 5 godina.
Jeste malo zanimljivo kako se krenulo sa raspravom i prozivanjem pa se odjednom promenila priča na nešto skroz levoPa vi ste započinjali te rasprave, evo dan drugi kako me uvlačite u neke izmišljene probleme.
Izdržite me još dva fsc-a do kraja godine, svakako sam planirao da oladim. A i svačeg sam se naslušao o sebi sa strane, kao i o pesmama koje šaljem. Da su neki toliko bezobrazni u izjavama što sam čuo nisam očekivao.
Nije u mojoj prirodi da osuđujem, niti smatram da to treba da radim. Ako si komentar shvatio kao osudu, sorry. Petar je spomenuo taj primer, pa sam se nadovezao na isti, da je bilo koju drugu situaciju spomenuo, verovatno bih isto prokomentarisao, nevezano za tebe i Stefixa. Ne shvataj lično, znaš da te gotivim.Pa ti si se ubacio u polemiku o tome sa osudom, znači da veruješ u rečeno. Jer da je drugačije drugačije bi percipirao.
Iz razloga što si se i nadovezao na našu situaciju normalno je da shvatam lično, jer kad pročitaš to što si napisao više puta zvuči apsolutno isto kao i prvi put. To što se ti sad pereš od osude je nešto drugo, već je doživljena i proživljena.Nije u mojoj prirodi da osuđujem, niti smatram da to treba da radim. Ako si komentar shvatio kao osudu, sorry. Petar je spomenuo taj primer, pa sam se nadovezao na isti, da je bilo koju drugu situaciju spomenuo, verovatno bih isto prokomentarisao, nevezano za tebe i Stefixa. Ne shvataj lično, znaš da te gotivim.![]()