273.FSC - Wheel of Luck

Besmisleno je reći da su neke pesme prošle u finale jer se nekom ćefnulo da kontrira. Prošle su jer očigledno imaju svoju publiku kojoj se taj zvuk dopada i koja glasa za to. A i može se reći da su imale sreće sa žrebom da budu u polufinalu sa forumašima koji vole takve pesme (što se za mog Stephanosa od pre par izdanja ne može reći, mučenik zapao u polufinale sa forumašima koji se gnušaju takvog zvuka 🥲).

Top 3 pesama organizatora:

David Guetta ft. Nicki Minaj - Turn me on 254. FSC
Lepa Lukić - Srce je moje violina 260. FSC
Paris Paloma - the warmth 272. FSC

Mogao bih napraviti lep TOP 10. Bilo je dobrih pesama, ali ima i onih koji ne bi polozili ispit.
Da uzvratim za ovu igricu gde smo top3 nabrajali: 🎶
Anouk - It's a new day
OneRepublic - West Coast
Ankor - Holy Wolf

Ne mislim da je žreb zaslužan za neprolazak neke pesme, uvek se poklopi da je neko sa kim imaš slični ukus u istom polufinalu. Stole, ti si sa sigurnim glasovima od nas nekoliko zamalo prošao u finale, a takve pesme uglavnom ni toliko ne postignu.

A i što se tiče komentara, sve je to mali uzorak da bi se stvorila celokupna slika i izvlačili neki zaključci. Isto tako i na Slušamo kad se komentariše, uopšte se ne odrazi na krajnje rezultate.

A i što se tiče komentara, sve je to mali uzorak da bi se stvorila celokupna slika i izvlačili neki zaključci. Isto tako i na Slušamo kad se komentariše, uopšte se ne odrazi na krajnje rezultate.
O ovome i pričamo, bez obzira koliko hejt bio glasan, naravno da i ta pesma ima svoje fanove, te teorija da su prošle jer neko "kontrira" ne prolazi.

Znači nema problema, problem su pomenute zmije kontrašice koje zapravo ne postoje nego pominjemo da nam bude zabavno.
Nije neki svršetak.

O kojoj tacno govorite Bebi?
Zmiji ili svršetku drame?

Za zmiju otkud znam smešno mi, ja sam šokiran da je to ozbiljno shvaćeno kod nekih.
A drama bez orgazma jbg, desi se.

Nije se stvorio momentum za dramu

ivana-sasic.gif

Ne mislim da je žreb zaslužan za neprolazak neke pesme, uvek se poklopi da je neko sa kim imaš slični ukus u istom polufinalu. Stole, ti si sa sigurnim glasovima od nas nekoliko zamalo prošao u finale, a takve pesme uglavnom ni toliko ne postignu.
S obzirom da je 3-4 forumaša iz suprotnog polufinala iskazalo žaljenje za Stefanosom i reklo da bi mu u finalu dali visoke poene, smatram da ga ipak žreb nije pomilovao, pogotovo što su u njegovom pf bili ljudi koji ne vole takvu muziku. A i imali smo pre izvesnog vremena situaciju kada je neka pesma (ne sećam se tačno koja) upala u finale za par poena iznad crte i na kraju pobedila u finalu, tako da ipak je nešto i do žreba.

Ja ne znam kako sam ovako visoko kod Pokija, ne pamtim kad sam pročitao pozitivan komentar na moju pesmu 🥲

Back