273.FSC - Wheel of Luck

Neću glasati dok ne pogledam nastupe, ima dosta lepih, a meni kao Tinteu to nekad pomogne da prelomim. 🙏🏼
Meni je zao sto u tim terminima ne mogu da poslusam. Ali, da. Uzivo izvodjenja mi sluze oko nedoumica.

Zao mi je sto nisam u finalu, jer mi je ovo jedna od najboljih, nejalepsih pesama koje sam slao, a pogotovo sto mi bas u ovom trenutku savrseno legla za slanje. Samo sam u jednom trenutku pomislio da posaljem neki k-pop jer i tu mi se dopada dosta pesama. Hteo sam da ovo posaljem na Petrovom uzivo izdanju, ali ima samo jedan snimak koji po mom misljenju ne bi odgovaralo i nije 100% cist. Opet sam bio bukvalno ispod crte kao na proslom izdanju. Verujem da bi lepo prosao u finalu da sam se provukao, neki TOP 10 bi bio.

Dezurni, pohvale za dosadasnju organizaciju. Sve pohvale.

Za sada cu ostaviti moje poene za 1. pf-e:

8p Lift
5p Josh Alexander
1p Francesco Gabbani (iako mi ovako nije simpatican, ali sam morao da nagradim bar sa jednim poenom, jer mi je pesma dopadljiva. Iznenadio sam se...)

Finalisti cestitke i sretno.

Odmah sam skontao, a osecaj mi je bio kao da nije u finalu, jer sam se nadao pobedi. A i nisam ocekivao da ce neko tako brzo procitati poruku. 😅

Biće igra istine kad na kraju godine pogledamo ko je kome dao najviše bodova ove sezone i za koje pesme. Omiljeni deo specijala.

Tenzija koja se stvorila nikako da kulminira. Nećemo lažni orgazam.

zelimo skandale, da bismo ztvorili godinu kako dolikuje.

A Dežurni se sigurno moli Bogu da ne bude skandala na njegovoj prvoj organizaciji, a mi alavci na dramu samo prizivamo. 😂

Ili su na silu krenule da se hejtuju i dobre pesme pa sad kao bude iznenađenje što su prošle.
Ne kažem da se svima na silu nešto ne sviđa, ali neke pesme koje su realno dosta komercijalne su toliko hejtovane da to nema smisla, nemoguće je da se baš svima ne sviđaju, što se pokazalo kao nerealno jer su te pesme prošle, samo je hejt glasan pa su neke pesme nefer optisane od početka, drago mi je što su na kraju prošle.

Isto deluje nemoguće da se otpisuju stare pesme jer su stare, tako je i ovo komercijalne jer ne voli svako komercijalno. Može i tu da se napravi paralela.

Ne razumem kako se odlučuje izmedju “e ovo se ne svidja svakom” i “neki ovo hejtuju”.

Ja nisam rekao da se komercijalne pesme hejtuju, naravno da to nije tačno, mnoge odlično prolaze, to uopšte nije moja poenta, već da su neke pesme dovoljno komercijalne da imaju svoje fanove, i da je nemoguće da se baš svima ne sviđaju, jer ako pratimo reakcije i komentare stvarno deluje kao da jeste tako, a nije.

Back