Leo Cezar
Ekspert
To već imamI vudu lutkice svih u top 10 na LU
To već imamI vudu lutkice svih u top 10 na LU
Destry mi nahvali pesmu kako je msm ni rođena pevačica ne bi nahvalila, očekivao sam barem neki top poen
Zakasnio na termin kod oftalmologaIsto! Najbolji komentar sam od Destrija dobio i onda krompir!
Žao mi je bilo što nije moglo više ali stvarno je konkurencija bila prejaka :/. Na bilo kom drugom fscu bilo bi top 3 poena bez problema.Destry mi nahvali pesmu kako je msm ni rođena pevačica ne bi nahvalila, očekivao sam barem neki top poen![]()
To je tačno. Moram na operaciju jer na desno oko vidim možda 30 posto. Doktore Leo kako ste znali?Zakasnio na termin kod oftalmologa
Hvala,ne hvala.Žao mi je bilo što nije moglo više ali stvarno je konkurencija bila prejaka :/. Na bilo kom drugom fscu bilo bi top 3 poena bez problema.
Svakako mi je pesma na plejlisti i otkrio si mi novog izvođača i hvala ti na tome!
To je tačno. Moram na operaciju jer na desno oko vidim možda 30 posto. Doktore Leo kako ste znali?
Stvarno ima istine u Pipinoj tvrdnji da su Mona et Toi i London Grammar senzibilitetski slične pesme, većini gde je jedna visoko tu je i druga.