al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Ma samo neke male preinake eventualno, čak po meni ne moraju ništa ni revamp-ati. Jezik ni slučajno da ne diraju, al kontam da ni neće

Ja nemam živce da pratim FiK tako da sam samo poslušao Elvaninu pesmu, pošto su svi pričali o njoj kao o favoritu i nije mi se dopala.

Sad sam prvi put čuo pobedničku pesmu i mislim da su napravili dobar izbor. Zanimljiva je, eklektična, ima dobru foru i konačno nešto drugačije od Albanije, 20 godina recikliraju iste pesme.

Nadam se da će imati neki suptilan revamp da malo dorade produkciju, da zadrže pesmu na albanskom i da osmisle neki zanimljiv nastup i ovo bi moglo da ostvari dobar rezultat.

Svakako je pobedila najbolja od tih par koje su se izdvojile. Do nekog eventualnog revampa, ostaje u isto vreme i bezveznjikava, ali i neobična i drugačija što je plus za Evroviziju.

Bravo, iz keca u kec. 👌😁🥳
Najbolji mogući izbor od ponudjenog.
Drago mi je da za malo nisu omanuli. Uhhhh , zaledio sam se na kraju. 😀

Ma samo neke male preinake eventualno, čak po meni ne moraju ništa ni revamp-ati. Jezik ni slučajno da ne diraju, al kontam da ni neće
Bilo bi fenomenalna kombinacija albanski melos,na engleskom :ROFLMAO:

Meni se sviđa pobednička pesma. Mislim da neće imati problema da uđu u finale, a tamo klasika. Slično kao i mi svake godine maltene...

Žiri će sigurno da maksimalno iskulira ovo pošto su operisani od originalnosti, ali možda bi moglo da prođe kod publike. Ali svakako zavisi i od drugih pesama/ konkurencije.

Hvala bogu da su Shkodra Elektronike pobedili! Mnogo su bolji od Elvane,ali opet,sama pesma je slaba i biće oko 20.mesta,klasika rezultat za njih.

Iskreno žao mi je. Elvana mi je bila favorit i ovim su definitivno pokazali da ne žele da je pošalju na Eurosong. Mislim da je zapravo najveći razlog jako slaba gledanost ili uključenost običnih ljudi u glasanje i da jednostavno oni koji gledaju i glasaju tamo preferiraju Shkodru.

Nisam van sebe iskreno, sami odlučili sami sebi put izabrali, po meni je ovo još jedan bezvezni rezultat u finalu Eurosonga i definitivno mi je Crna Gora bolja.

Ja sam deo foruma, mogu biti na svakoj temi i komentarisati…ne znam koji problem imas sa mojim postovima, ali ocito te ne ostavljam ravnodusnim, sto je okej.

Strpite se jos mesec dana dobijate maltu i 20 istih ovakvih pesama

Back