al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Жири, који је рангирао оне три британске обезглављене муве, боље од ове песме које је чиста уметност, стварно може да се срами

Dvoje ljudi u hrvatskom žiriju ih stavilo na zadnje mjesto 💀 Muka mi je od tih stručnih frizerki i vodoinstalatera što sjede po žirijima
Možda su pomislili - ma šta su ovi električari bolji od nas, evo im krompir

Potpuno zasluženi top 10, ovo im je po mom mišljenju najbolja pjesma koju su ikad poslali, šteta što su loše prošli kod žirija, jer bi inače možda i top 5 uhvatili, u svakom slučaju mogu bit ponosni 🙏

Dokaz da žiri nema kriterijum je, ako uporedimo sa prošlogodišnjom Jermenijom koja je ladno u žiriju i u jačoj godini imala 100+ poena. Sramotno nisko su ih stavili.

Sa druge strane, svaka čast Albaniji na najboljem rezultatu kod publike i trećem najboljem u istoriji.

Ovakav ishod me definitivno podseca na naš Konstrakta momenat iz 2022. 2. mesto u PF i TOP 5 po glasovima publike u finalu, kao Konstrakta tada

Da je mozda moglo i vise u finalu moglo je, ali mislim da nema previse razloga za nezadovoljstvo, ipak je ovo jako lep rezultat

Konacno poeni za Albaniju od publike u Srbiji <3

Nas ziri koji ih je zalepio za dno - fuj

Albanska pesma mi je jedna od retkih svetlih tačaka ove godine.

Iako je plasman morao i mogao da bude još bolji, ovako dobar rezultat, uz pobedu nad izrazitom favoritkinjom na FiK-u, lepo i smisleno zatvara njihovo ovogodišnje učešće.

Zaslužili su top 5. Bilo kako bilo, jedan odličan rezultat za Albaniju koji će ih, nadam se, stimulisati da nastave u istom ritmu.

Koliko je ovo dobra pesma, evo kako zvuci u obradi na engleskom. Da je poslala beka zapadno evropska zemlja sigurno bi dobila vise poena

Znam da debelo kasnim sa ovim, ali refren pesme me jako podseća na ovaj refren:

Back