al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Ја бих баш волео да им наш жири вечерас да 12 бодова. Од публике ће свакако бити у топ 3
Nema ništa od toga, pre ćemo dati Grčkoj.

Meni ovo precenjeno od samog starta, i 8. mesto im je previse. Veca je tragedija sto je Erika van top 10, i sto je Velika Britanija bolje prosle kod zirija od Erike. Jao umirem zbog Erike. Albanija ok i to je to bar za mene

Nažalost, nije dosegnut najbolji rezultat do sada, ali top 10 je vrlo zaslužen. Svaka im čast na svemu ove godine, pogodio sam da su izuzetno dobro prošli na tvt-u i osrednje (da ne kažem loše) kod žirija, ali stvarno je moralo više od 40-ak poena.

Ah, voleo bih da su bili u top 5, ali žiri ih je očekivano sabotirao, baš ne vole avangardnu muziku. Dosta sam se plašio za ovu pesmu, čak sam mislio da može biti i poslednje mesto u jednom trenutku, ali su ljudi ipak prepoznali kvalitet. Top 8 je fantastičan rezultat, nadam se da Albanci neće biti previše razočarani (znam da je dosta ljudi verovalo da mogu da pobede). Ovo im je drugi najbolji rezultat i potpuno zasluženo!

Pa da, očekivao sam ih u donjem dijelu top 10 i tako i bi

Sjajan rezultat, predvideo sam rezultat slican Konstrakti, i to se zaista i dogodilo. Potcenjeni od strane zirija i top 5 od publike.

Predivno što su u top 10, ali i ružno što im je ona narikača iz Bakua i dalje najbolji rezultat ikada, sramite se! Čestitke!

Žao mi je što bar komšijski žiriji nisu bili naklonjeniji ovoj pesmi. Mislim da je jedino Crna Gora dala lepe poene, Srbija, Hrvatska i Slovenija ništa.

Ah, voleo bih da su bili u top 5, ali žiri ih je očekivano sabotirao, baš ne vole avangardnu muziku. Dosta sam se plašio za ovu pesmu, čak sam mislio da može biti i poslednje mesto u jednom trenutku, ali su ljudi ipak prepoznali kvalitet. Top 8 je fantastičan rezultat, nadam se da Albanci neće biti previše razočarani (znam da je dosta ljudi verovalo da mogu da pobede). Ovo im je drugi najbolji rezultat i potpuno zasluženo!
Zapravo treći najbolji, bili su 7. 2004. i 5. 2012. Ali u svakom slučaju, sve što su pružili ove godine je za respect. Bila je potrebna veća podrška žirija, čudno mi je što su kod većine bili na ignor.

Back