al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
I meni su bili top 3 sa Svedskom i Kiprom. Odlicni.

Ne može Albanija nijednom da bude dostojanstvena. Nije ni imala neke velike moje simpatije ali tek sada je izgubila svaku. Sramno.

Attachments

• 1000020360.webp
    1000020360.webp
    51.6 KB · Views: 7
SKANDAL NA EVROVIZIJI: Albanska predstavnica pokazala dvoglavog orla i provocirala Srbiju. FOTO, VIDEO 🤣 🤣

Slazem se da su bili jedni od najboljih veceras. Mada pre bih rekao da su mi bili najsigurniji, bez greske. Moglo bi se ocekivati poveci broj od zirija, plus ako publika podrzi vise ne go obicno, nije nemoguce da budu u TOP 10. Sasvim zasluzeno.
Meni je licno pesma za desnu polovinu tabele.

Zaboravih u opstoj temi polufinala da ih spomenem, pa da neko ne pomisli da je selektivno i namjerno. 🤣

Ocekivan prolaz dalje, interesantan spoj vokala. Brutalno jaka dijaspora je takodje sigurno bila od pomoci.

Mislim da su već bivali nagrađivani ranije, a sad je red da se nadomesti najveća svota koju smo im ikada dali(mislim da je to 5p, dato 2004.)

Nastup je bio lep, ali sam iskreno malčice razočaran (pesma mi je u top 2 tako da sam imao malo nerealna očekivanja). Ne mogu da verujem da govorim ovo, ali mi je bolje izgledao nastup na FiK-u 💀

Bilo je dosta više krupnih kadrova u tom nastupu i čak su mi i vizuali koje su koristili na FiK-u i predevrovizijskim žurkama bili bolji. Naročito onaj krug koji se širi po svim ekranima kada Kol udara štapićem po sintisajzeru i Zemlja koja gori u završnici nastupa. Ova nova estetika je prenatrpana i vuče malo na art deco stil, što mi nikako ne ide uz ovu pesmu.

I dalje mislim da postoji solidna šansa da Zjerm završi na poslednjem mestu u finalu i da nastavi niz Fullen - EaEa - Ulveham, ali molim evrovizijske bogove da ih uguraju na levu stranu tabele 🙏🏻

Ma kakvo poslednje mesto u finalu 💀 očekujem ih oko 10. mesta.

Malo ti krupni kadrovi paraju oči, ali mi se svidelo na kraju.

Pesma je definitivno zvučala moćnije no na FiK. Pevačica samo što nije eksplodirala od harizme na sceni. Svidja mi se što su čikinu “awkwardness” uspeli da sakriju.

Ja se isto ne potresam oko orla, ali region nam je takav, nekome tri prsta predstavljaju provokaciju, nekome orao i tu mislim da nema pomoći

Back