al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Mislim da je Top 10 siguran, ne bi me čudilo da bude i jače od toga.

Drago mi je da ih i naši predstavnici podržavaju svojom color šemom 🥲

Ukoliko se aktivira albanska dijaspora :ch: :se: :it: :at: :be: :mt: :de: :si:+ neki bod od :gr::me::hr: i Rest of the World - ukoliko albanci iz mkd i kosovo glasaju, to je TOP 10 - TOP 15.
Ja očekujem i tvt podršku iz Srbije, a bio bi red i naš žiri da ih nagradi.

Ja ne znam da li sam ja ćorav ili lud jer mi se ne dopada ova slika, dok po tviteru padaju u trans od oduševljenja 💀
Ne dopadaju mi se animacije, deluju mi amaterski, ružnjikavo, ne pašu mi uz pesmu ovi geometrijski oblici, a i mnogo bolje i prikladnije animacije su imali na promo koncertima. O ovim kockama tek da ne govorim, prejeftino deluju.

20250507_195531.webp

[📷Alma Bengtsson, Corinne Cumming, Sarah Louise Bennett / EBU]

Da, kutije su nepotrebne na sceni. Kadriranje je tu i tamo, može bolje. Haljina mi je jako lepa. I nije neka promena u odnosu na nf, šta znam.

Šta je ovo, svi favoriti rešili da fejluju? Bezveze animacije, loša režija, a i ona ne zvuči dobro kao na NF-u. Nisam pametan. :(

Mislim da su kutije tako složene da predstavljaju oblik zgrade psihijatrijske ustanove koja je na kaveru za pesmu. Ali svakako mi izgledaju ružno. Mislio sam da barem mogu da svetle, ali izgleda da ne.

I da, kadriranje je baš razocaravajuće. Albanija je iz godine u godinu žrtveno jagnje koje služi producentima da pokazuju kadrove bine i publike.

Mislim da dosta govori o ovogodišnjoj produkciji kad nečiji nastup izgleda bolje na FiK-u nego na Evroviziji.

Mislim da su kutije tako složene da predstavljaju oblik zgrade psihijatrijske ustanove koja je na kaveru za pesmu. Ali svakako mi izgledaju ružno. Mislio sam da barem mogu da svetle, ali izgleda da ne.

To sam i ja mislio ali nije. Bukvalno je X.

Screenshot 2025-05-07 223745.webpScreenshot 2025-05-07 223759.webp

I dalje su mu favoriti (top2) ali mislim da je bolje da su ostavili isti nastup kao i na nacionalnom finalu tj onako nešto obično i skromno i gde njena harizma dominira, nego što su pokušali da nešto unaprede a zapravo ništa postigli nisu nego skreću pažnju sa pesme 😕
Uzdam se da će ipak ceo nastup u kompletu u lajvu biti super i kako treba 👌🏻

Očajno kadriranje. Sav fokus treba da bude na pevačici i njenoj harizmi, a ne na ovim opskurnim animacijama i ružnoj bini.

Back