al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Мене исто занима у ком правцу ће ићи ово, али очекујем топ 13

Voleo bih dobar rezultat pošto su mi u top 2 ove godine, ali sve mi miriše na 25-26. mesto u finalu. .
Čak je I onaj užas iz 2023. (duje siti kurti duje) bio 23. tako da nema teorije da će ovogodišnja pesma biti lošija.

Mislim da zaista ne zaslužuju da prođu lošije od nekih njihovih ranijih predstavnika sada kada imaju vrlo autentičnu i originalnu pesmu. U ovako slaboj godini, definitivno bi trebali da upadnu u top 10, ali je pitanje kako će žiri odreagovati na njih.

Albanija će u top 15 ove godine, sve preko toga je za njih ogroman uspeh. Njihova dijaspora će se sigurno aktivirati, a i imaju dosta fanova. Stvarno im od srca želim što bolji plasman jer su ga zaslužili.

Šta znam, ne deluje mnogo različito od nastupa na NF-u. Mada, mislim da i nema baš prostora za improvizaciju, samo da srede dobre kadrove.

Ovo je aritmeticka sredina svakog albanskog nastupa

• Haha
Reactions: FFM
Зашто би флопнуло кад је песма одлична.

Ukoliko se aktivira albanska dijaspora :ch: :se: :it: :at: :be: :mt: :de: :si:+ neki bod od :gr::me::hr: i Rest of the World - ukoliko albanci iz mkd i kosovo glasaju, to je TOP 10 - TOP 15.

Back