al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Zavisi kako će žiri odreagovati na ovo, ali iz ove perspektive, vidim ih u top 15 bez problema.

Meni je ovo neironično njihova najbolja pesma od 2018, koju i dan danas slušam. Pohvalno je što su krenuli u drugom pravcu žanrovski pre svega i kako se kompletiraju ovogodišnje ESC pesme, mislim da će im se do isplatiti.

Da, 2018. i ova su njihove najbolje pjesme u zadnjih 10 godina, a meni osobno i otkad učestvuju, tako da shodno tome očekujem da im to budu i najbolji rezultati u zadnjih 10 godina, te 2018. su bili nadomak top 10 u prilično dobroj godini, u ovoj raspaloj godini bi stvarno bila tragedija da se ne nađu u top 10...slažem se da pjevačica pršti od karizme 🙏

Ako zažmurim na Stokholm, Lisabon i Mančester, albanske pesme su mi skoro uvek bile jako dobre. Najveći promašaj u smislu potencijala mi je ipak Ronela, pošto je pesmu sa jakom osnovom za dobar nastup upropastila jeftinom haremskom egzibicijom. Besin revamp mi je takođe bio sasvim ok, ali je nastup katastrofa, veća čak i od Ronele. Sve drugo između baš volim, posebno 2015, 2019. i 2021.

Ove godine su mi u top 5, nebitno šta se do kraja još pojavi u ponudi i stvarno im želim jako dobar plasman.

Btw, Elhaida je skoro gostovala u SC sa mjuziklom Notre Dame de Paris a u vesti RTS-a je potpisana kao 'italijanska zvezda u usponu' lol

Moja želja je da Albanija pobedi 🤗 ali teško će realno iako otpočetka verujem u Top 5 Albanije čak i kad je predzadnja bila ispred CG. Jednostavno, pesma je odlična, meni najbolja a ona najharizmatičniji izvodjač ove godine.

Back