al Albanija 2025: Shkodra Elektronike - Zjerm

Albanija
Kaže mi mater da joj je ovo sinoć bilo najbolje (ustvari jedino dobro) i da se baš iznenadila kako Albanci imaju dobru i modernu pjesmu.
Znači, pali ovo očito kod svih, i kod nekoga od 20-30 i 50+. Daj bože da se to odrazi i na rezultat u subotu 🙏

Kod mene društo nije bilo oduševljeno, fali im vrhunac kod pesme i kažu da kadriranje odudara od ostalih koji su po njima imali interesantniju režiju i nastupe. To je neko njihovo mišljenje, a oni nisu opterećeni Evrovizijom, nastupima, režijom kao mi.
Meni su bili dobri, ali prvenstveno zbog pevačice koja zrači harizmom, svidela mi se i neverovatna hemija između njih dvoje. Animacije su lepe, ali promašaj za ovu pesmu pmm.

Ako pobedi Albanija šaljemo Maju Nikolić u Tiranu!

Nisam oduševljen i unezveren kao svi, nekako nije me kupio nastup totalno. Bilo je lepo, moćno da, ali nekako mi nije bilo wow.

Meni je nastup na FiK ipak bio ubedljiviji, ali sinoć su generalno bili među 5 najboljih. Kadrovi jesu bili malo problematični, ali to nije umanjilo dominaciju koja se osetila u recap-u.

Nekako sve više verujem da bi oni mogli ovogodišnja Konstrakta. Iako ne mora nužno da znači, žreb ukazuje na to da su vrlo verovatno bili u top 3 u prvom pf-u, tako da me zaista ne bi iznenadio iznenađujuće visok broj tvt poena uz neki osrednji rezultat kod žirija. Jednostavno su se izdvojili po kvalitetu i autentičnosti i stvarno svaka čast na tome, voleo bih da za to budu adekvatno vrednovani. (y)

A kad se setim koliko se kukalo za Elvanom, pitanje da li bi ta finala videla, lol. :ROFLMAO:

za najbolji rezultat ipak im je potrebno 4. mesto sutra a mislim da je to tesko moguce

Mislim da je top 5 moguc. Meni je ovo kao I feed you my love. Previse progresivna da bi pobedila, ali ce biti lepo ispostovana

Ja mislim da idu u top 10 ali ne vidim ih u top 5. Mislim da ni na jednom od dva glasačka fronta neće biti top 5

Ја бих баш волео да им наш жири вечерас да 12 бодова. Од публике ће свакако бити у топ 3

Back