libertà
Ekspert
Nema ništa od toga, pre ćemo dati Grčkoj.Ја бих баш волео да им наш жири вечерас да 12 бодова. Од публике ће свакако бити у топ 3
Nema ništa od toga, pre ćemo dati Grčkoj.Ја бих баш волео да им наш жири вечерас да 12 бодова. Од публике ће свакако бити у топ 3
Ne samo za njih.Mislim da kod nas idu visoko Grcka, Estonija, Svedska, moguce i Francuska. Bice bodova i za Albaniju, Finsku i Izrael. Ostalo random.org
Zapravo treći najbolji, bili su 7. 2004. i 5. 2012. Ali u svakom slučaju, sve što su pružili ove godine je za respect. Bila je potrebna veća podrška žirija, čudno mi je što su kod većine bili na ignor.Ah, voleo bih da su bili u top 5, ali žiri ih je očekivano sabotirao, baš ne vole avangardnu muziku. Dosta sam se plašio za ovu pesmu, čak sam mislio da može biti i poslednje mesto u jednom trenutku, ali su ljudi ipak prepoznali kvalitet. Top 8 je fantastičan rezultat, nadam se da Albanci neće biti previše razočarani (znam da je dosta ljudi verovalo da mogu da pobede). Ovo im je drugi najbolji rezultat i potpuno zasluženo!