ESC 2022 – Torino, Italija: opšte, arena, grafika, scena

Ja bukvalno nemam predstavu kako cemo proci kod zirija. Prosle godine sam za Hurricane znao da ce oko 20.mesta, nije bilo tesko za prognozu.

Ja vam rekoh pre prenosa, a vi mi bacate "smejalačke" reakcije: strimujte Čaroban od srpske andergraund princeze Nine Radojičić za dobar žiri rezultat!!!

Sto se tice zirija samo predvidjajte 20. mesto i verovatno necete nikad pogresiti

Odlična Konstra, kao što rekoh, svaki rezultat je meni lično prihvatljiv, odnosno manje važan.

Dobar utisak, odnosno najveći neki pobednički vajb, ostavila mi je Šanel, znači stvarno devojci svaka čast kako je sve iznela vokalno i scenski. Odlični su mi bili Švedska, UK, Poljska i Estonija. Prihvatam svačiju pobedu osim Ukrajinaca, to bi značio definitivni krah Eurosonga, u svakom smislu.

Ljudi, stvarno mislim da nema razloga za brigu! Niste mogli poželjeti bolju predstavnicu i sve ovo što se događalo zadnjih mjeseci, a posebno zadnjih nekoliko dana, već je svojevrsna pobjeda! ❤️ Tko se tome uopće nadao, recimo, u decembru?

Back