9. Christmas Song Contest

Ja se izvinjavam. Slušam pesme i Phil Wickham - Worth the wait ne bi smela po pravilima da učestvuje. Prošle godine sam ja slao Lauren Diagle i Chrisa Tomlina - Noel i početak pesme Worth the Wait je identičan kao Noel. Ceo minut pesme je identičan.

Da se razumemo svaka čast ko je poslao Phila i sam ga slušam privatno i to dosta, ali pesma, bar početni deo je identičan kao Noel i mislim da to po pravilima nije ok?

Poslušao sam opet i ok nije identično i ostatak pesme je drugačiji nego Noel kod Chrisa i Lauren ali taj početni deo mi je delovao identičnim tj jako me je podsetio na pesmu Noel od Chrisa i Lauren. :D

Sve je ok mislim da nema potrebe da se menja pesma. Lažna uzbuna :ROFLMAO:

Moj poklon je vise novogodisnji nego Bozicni, pa ukoliko je vec krenulo sa poklonima, bilo bi mi lepo da se okači radi simbolike danas. 🥲🥲🥲

Poklon od @Storm za @rintintin

🎀Poklon za Rintintin🎀:

Griff je na cestitki, jer je nju dva puta slao na FSC-u i ujedno je zabelezio svoj najbolji rezultat s njom. 🥰

Secret Santa to Rintintin.webp

I jedna njena novija pesma koju je izvela kao gost (supporting act) na turneji Short n' Sweet Sabrine Carpenter, tako da na taj nacin povezujem nasa dva FSC artista. ✨

I za kraj zelim da iskoristim priliku da pozovem Rintintin da se vrati kao redovan takmicar FSC-a sledece sezone! 😄

Poklon od @Pokahontas za @Ro97

Pohatan upućuje tople pozdrave Rolexu, republici sa kojom imamo tradicionalno dobre odnose. U 2025. želimo joj prosperitet i luksuz nalik njenom imenu i da joj se ispune sve želje!

čarape.webp

🇭🇷 čarape

dres čelzija.webp

tematski dres Čelzija 💙🤍

dušmanin.webp

majica za izlazak u grad

OF.webp

Godišnja OnlyFans pretplata na osobu po izboru

Brate Leo ako već uzmeš da organizuješ nešto onda ga uradi kako treba, a ne da radiš preko one stvari. Meni nije jasno gde su moderatori da preduzmu nešto po pitanju ovoga jer ovo ne liči ni na šta. Razumem da je opuštenija atmosfera ovde i sve to, ali ajde malo da se ponašamo ozbiljno i da radimo svoj posao kako treba bez da svaki post od strane organizatora mora da se ispravlja i prepravlja.

Back