9. Christmas Song Contest

Hvalaa @zeleni, takođe srećni praznici i sve najlepše! 👽💚🎅

Inače, nadam se da će i moj poklon uskoro jer sam ga poslao u ponedeljak (sada je nedelja, i sigurno je stigao pre većine drugih) ali Leo ima svoje razloge zbog kog ga ignoriše očigledno 😍

Hvalaa @zeleni, takođe srećni praznici i sve najlepše! 👽💚🎅

Inače, nadam se da će i moj poklon uskoro jer sam ga poslao u ponedeljak (sada je nedelja, i sigurno je stigao pre većine drugih) ali Leo ima svoje razloge zbog kog ga ignoriše očigledno 😍
Tokom božićnih praznika ne treba žuriti, jer ćemo na taj način smiriti dušu i doneti radost i blagostanje u naše živote.

Vladika Nikolaj Velimirovič

@Anhel , Srećni Novogodišnji i Božićni praznici! ☃️
Za početak izvoli čestitku i ukras u skladu sa tvojim forumskim imenom! 🎅

1000043020.webp

1000043024.webp

Zatim, naredni deo poklona je inspirisan Survivorom, pa su tu dukserica sa motivom iz Survivora kao i igrica za ps5! 🎅

1000043030.webp

I za kraj, tu su nove slušalice za novu FSC sezonu, i nadam se da će ti doneti sreću! A tu je i tvoja pobednička pesma da je svi čujemo, i da se ponovi sličan uspeh i u 2025.godini! 🎅

1000043027.webp

Srećna Nova Godina i Božić @Anhel ! 🎅🤍☃️🥂❄️

Tokom božićnih praznika ne treba žuriti
Pomešao si, ne žurim nego samo ne mogu da razumem toliku količinu neodgovornosti i na sve to ignorisanje toga kad ti se skrene pažnja na propuste, ne samo sada nego od početka CSC-a!
Srećni praznici 🎅

eb4058219d80f9957ed8fa12b3921208.gif

@Anhel , Srećni Novogodišnji i Božićni praznici! ☃️
Za početak izvoli čestitku i ukras u skladu sa tvojim forumskim imenom! 🎅

View attachment 28318

View attachment 28319

Zatim, naredni deo poklona je inspirisan Survivorom, pa su tu dukserica sa motivom iz Survivora kao i igrica za ps5! 🎅

View attachment 28320

I za kraj, tu su nove slušalice za novu FSC sezonu, i nadam se da će ti doneti sreću! A tu je i tvoja pobednička pesma da je svi čujemo, i da se ponovi sličan uspeh i u 2025.godini! 🎅

View attachment 28321

Srećna Nova Godina i Božić @Anhel ! 🎅🤍☃️🥂❄️
Dežurni hvala ti puno 💙 Bukvalno sve što mi je potrebno u ovom trenutku 😁 Srećna i tebi Nova godina i Božić i sve što si ti poželeo meni, želim i ja tebi i još više od toga 😇

Back