Aleksa
Ekspert
Pa evo mene lično apsolutno ne zanimaju.Mislim da ti se samo čini. Drustvene mreze i mediji odaju potpuno laznu sliku stanja u drustvu.
Slusace dosta ljudi, videceš.
Pa evo mene lično apsolutno ne zanimaju.Mislim da ti se samo čini. Drustvene mreze i mediji odaju potpuno laznu sliku stanja u drustvu.
Slusace dosta ljudi, videceš.
Poštujem. Imaš pravo na svoje mišljenje. Ja licno jedva čekam da čujem pesme, da makar na kratko ostavim misli i sve što nam se dešava po strani. To nam verujem svima treba, neki izduvni ventil.Pa evo mene lično apsolutno ne zanimaju.a uvek sam se “tresao” i jedva ih čekao. Zanima me šta će studenti 27.1 da spreme. Najavljuje se veliki skup u Beogradu
Ja sam se bio neprijatno iznenadioNe bih voleo da ponovo procure pesme. To mi je malo pokvarilo momenat prošle godine pošto nisam odoleo da ne poslušam neke. Valjda im se neće ponoviti slična greška i ove godine.
Komentar ispod je hit.
Ako krenu “napadi” masovni, a ne veruje da hoće na učesnike kao na Vulkan sinoć vrlo moguće, a i možda neko iz moralnih razloga učini isto i ugleda se na njegaNe bi me čudilo da ovo povuče sa sobom još povlačenja.
Pa ja nisam znao da je on urednik PGP-a lol
Sami sebe izabrali za PzE, stvarno svaka čast. Zar to nije sukob interesa?