Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Pa evo mene lično apsolutno ne zanimaju. 😂 a uvek sam se “tresao” i jedva ih čekao. Zanima me šta će studenti 27.1 da spreme. Najavljuje se veliki skup u Beogradu
Poštujem. Imaš pravo na svoje mišljenje. Ja licno jedva čekam da čujem pesme, da makar na kratko ostavim misli i sve što nam se dešava po strani. To nam verujem svima treba, neki izduvni ventil.

A naravno da nas sve zanima i šta su studenti spremili. Možda organizovano slušanje😉
(šalim se naravno)

Ljudi koji vole i prate PZE obicno pesme poslusaju nekoliko dana kasnije. Kada vide da se dele po mrezama i da ljudi pocinju da ih komentarisu. Samo mi vatreni fanovi čekamo u minut pesme da ih preslušavamo.😂

Ne bih voleo da ponovo procure pesme. To mi je malo pokvarilo momenat prošle godine pošto nisam odoleo da ne poslušam neke. Valjda im se neće ponoviti slična greška i ove godine.
Ja sam se bio neprijatno iznenadio 🥹

Ja nisam ni primjetio bio prošle godine da su bile procurile, pitam se hoćemo li dobiti tekstove prvo...

Pa onda možda odlože objavu pesama opet, ako upada rezerva nije fer da nema barem 7 dana da uradi pesmu.

Ne bi me čudilo da ovo povuče sa sobom još povlačenja.
Ako krenu “napadi” masovni, a ne veruje da hoće na učesnike kao na Vulkan sinoć vrlo moguće, a i možda neko iz moralnih razloga učini isto i ugleda se na njega

Pa ja nisam znao da je on urednik PGP-a lol

Sami sebe izabrali za PzE, stvarno svaka čast. Zar to nije sukob interesa?

Pa ne bira on, nego selekciona komisija RTS-a. Slično kao za Grajinu pesmu kada je pisao za Marka Markovića.

Ovo ozbiljno moze da ugrozi odrzavanje festivala i da sa sobom povuce mnogobrojna otkazivanja. U najgorem slucaju sledi povlacenje sa esc-a ove godine.

Status
Not open for further replies.
Back