Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja ipak idem po redosledu u polufinalima.

Prvih pet u prvom polufinalu:

Bojana x David - Odlično otvaranje, drop šuri! Može komotno na ESC, ako nema nešto bolje.
Igor Simić - Krenulo je dosadnjikavo, ali Bond prizvuk u drugom delu je pun pogodak.
Vampiri - Bukvlano sam uzviknuo NE nakon dve situacije.
Nataša Kojić - Ništa posebno, generika od pre 15 godina.
Tropico - Mlako, ali ne smeta kao filler.
Nastavak:
Jelena Aleen - Pa šta znam, okej je.
Filarri - Kakva pederana hahah ali vozi
Kruz Roudi - Garaža zove.
Milan Nikolić - Grand festival.
Ana & The Changes - Smorulja.
Iskaz - Napokon malo energije. Nije moj đir, ali dopada mi se.
Harem Girls - Interesantno, ali očekivao sam više. Mnogi koji su čuli pesmu su rekli da je bolja verzija Loco Loco, ali ne bih se slošio sa tim.
Biber - Lepo peva žena, ali mi fali moćniji drop.
MILA - Ma mlako je ovo sestro.
Anton - Prosekčina.

Prvo polufinale pakao, Bojana i David su mi se jedini pošteno svideli.
1. Bojana i David
2. Filarri
3. Igor Simić
4. Iskaz/Harrmke
Ostalo za kantu.

Meni je Tam ubedljivo najbolja za sada. Pesma ima lepu strukturu da se odradi fantasticno na sceni, sve zavisi sada od njenih sposobnosti i njenog tima. Vukayla ima dosta potencijala isto.

Mimi neka otkaze plesace i dovede live trubace ako hoce da spasi pesmu. Ako vec zelis trubace u pesmi, to treba da tresti, pa makar otisla u kic. Ovako je mlako i nedefinisano za sada.

Богами Исказ покидао
Sad sam zbog tebe kliknuo na njih (baner deluje kao poster za Bear žurku 2008e), skroz su simpatični.
Malo zakasnela Dubioza Kolektiv, ali ne zvuči arhaično.

Edit: "Trendsetter" izgovaraju kao "kraj sveta", pa me je zbunilo "Kome da smeta da i Balkan jednom bude kraj sveta". Kao ne smeta nikome, to je realnost, helou.

Tam i Haremke su mi ok i u skladu sa očekivanjima.
Vukayla jaaako prijatno iznenađenje.
Bojana i David stvarno zanimljivi.
Mimi nema refren ni kulminaciju, čudna mi je zamisao i ne znam šta da mislim bez nastupa.

Izgleda da je Mimi Indiru slušala sa čepićima za uši, nije mi jasno zašto je pesma bez jačeg bum momenta.

Iskaz meni vuce na one Kolace sa neke od Beovizija, samo sto mi je ta bila bolja

Status
Not open for further replies.
Back