E koliko god da mi se Turbo Žurka sviđa, voleo bih da je malo više turbo i malo više žurka, pogotovo kraj.Verovatno ce Mimi napravati revamp kao Uraganke i Teya i pobediti, i bucemo svi srecni dok ne osvojimo 18. mesto
Pa dance breakMimi nije losa, ali zasto je poslednji minut toliko slab?! Bukvalno nista se ne desava? Revamp? Inace ima potencijala.
ili Kleopatra, a servirala nam Gnezdo Orlovo na hip hop fazonZasto Mimi pobogu nije isla na Beli ves na 90 fazon
Upravo, ali ona u onom podcastu rece da ide na nesto jednostavno, samo plesaci i svetla, ali ova pesma trazi (nudi) mnogo vise od toga.Meni je cela pesma zapravo kao za dodatni vizuelni doživljaj, mora nastup da bude dobar jako
Pa finale opet upitno kao u doba internih izbora i Beovizije lolOve godine ćemo možda i plakati za tim famoznim 18. mestom lol
Može to da se odradi vrhunski sa samo par plesača i svetlima. Ovaj njen beat može da ima vrhunsku igru svetala i jednostavnih i pamtljivih pokreta.Upravo, ali ona u onom podcastu rece da ide na nesto jednostavno, samo plesaci i svetla, ali ova pesma trazi (nudi) mnogo vise od toga.
Upravo, ali ona u onom podcastu rece da ide na nesto jednostavno, samo plesaci i svetla, ali ova pesma trazi (nudi) mnogo vise od toga.
10x slabiji od 2023, meni za sada najgora pesma koju sam cuo danas (odslusao sam nekih 10ak za sada).Još nisam preslušao Princa, je li pobjeđuje ili je flop hahah
Flop. Cvet sa Istoka je hitčina za ovo.Još nisam preslušao Princa, je li pobjeđuje ili je flop hahah
Ja sam na totalno drugoj strani spektruma. Prošle godine mi je bilo dosta više OK pesama, ali su mi i Tam, Vukajla i Mimi bolje od svega prošle godine (opet, sem Ive).Pa finale opet upitno kao u doba internih izbora i Beovizije lol
Što je najjače bolje bismo prošli sa minimum 5 pesama od prošle godine.
Od toga nema ništa. RTS i budžet od dva dinara.Meni je cela pesma zapravo kao za dodatni vizuelni doživljaj, mora nastup da bude dobar jako