Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Dogodine Treće bijenale izvrsnosti. 🥰

happy classic film GIF by FilmStruck

Filari i ove godine kupuje preglede.🙄
Dzaba mu, opet ce ostati u polufinalu. Bolje da je ulozio u pesmu.

Zdravoo citam vas stalno ali nikad ne pisem, hteo sam samo da prokomentarisem da ste previse negativni sto se tice pesama 🥲
Da li ima 23 neslusljive pesme i pze25 nije smeo biti festival sa 2 polufinala? Tacno
Da li bas nista ne valja? Nikako
Mimi i Tam odlicne, samo im fali neki climax na kraju, pogotovu Tam, nista sto se manjim revampom ili dobrim nastupom ne moze popraviti..Mimi originalna i interesantna i ima veliki potencijal za dobar live
Vukayla veomaaaa lepo i bila bi jedna od retkih pesama ovog tempa na escu
Bojana i David super pesmica
Haremke mozda nedovoljno za esc ali super pesma
Lensy nije smela biti ispod top 6, komisija nije normalna

Lepo sto ste se sada setili Zorje i Konstrakte. Tako cete i sledece kad opet ove kiksnemo.
A zašto Zorju uvek spominjete kao da je neko opelješio, tj. tako provejava? Jednostavno, oba puta su pobedile pesme koje su bile bolje upakovane. Devojka je na mestu i ESC potencijal, ali isto tako je i Sara Jo.

Voleo bih da se i Konstrakta vrati, ali njena genijalnost mi je mnogo korisnija iza scene u nekoj org./kreativnoj ulozi (u kojoj je još uvek nema, iako je izrazila želju).

A zašto Zorju uvek spominjete kao da je neko opelješio, tj. tako provejava? Jednostavno, oba puta su pobedile pesme koje su bile bolje upakovane. Devojka je na mestu i ESC potencijal, ali isto tako je i Sara Jo.

Voleo bih da se i Konstrakta vrati, ali njena genijalnost mi je mnogo korisnija iza scene u nekoj org./kreativnoj ulozi (u kojoj je još uvek nema, iako je izrazila želju).
Zato sto je meni Lik u ogledalu bolja pesma od Ramonde. I mozda bi se bolje plasirala od Ramonde.

Status
Not open for further replies.
Back