Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Moje zvanicno misljenje trenutno je da treba da pobede Bojana i David.

Pesma zvuci kompletno, nista posebno, ali oni su dokazano jako sigirni na sceni, a uz medijski boost nakog pobede ima sanse da postane i hit u Srbiji. Realno ima jake šanse da udje u finale a vise se i ne očekuje

A sto se Mimi Mercedez tiče, da opet molimo favorita za revampe, promene, bla bla...hvala ne. Sto nisi dosla sa kulminacijom pesme...

Bojana i David moj izbor!

moj predlog je 20, za tih 10 što bi skinuli nadam se da ne bi baš toliko dobrih pesama mogli da stave ispod crte
Ne bih ih baš stavljao pred izazove. Možda nadmaše sva očekivanja. :cool:

Na stranu zezanje. Oni ljudi prave TV program. Odabir pesme za ESC je njima samo jedan od ciljeva tog programa (nadam se najvažniji). Naravno da to fanove nervira, ali iz njihove pozicije sve je ovo razumljivo. Prave višesatni televizijski program namenjen svim slojevima društva i svim starosnim kategorijama. Taj se pristup neće lako menjati. A, i nebitno je. Bitno je da komisija ne isključi nešto s dobrim potencijalom i da žiri i publika dobro izaberu tu jednu pesmu, a filera će uvek biti i oni imaju svoju ulogu.

Sve ono što sledi nakon PZE je, sada već očigledan, problem. PZE je OK. Biće lošijih i boljih godina, ali je OK. Sve drugo mora da se menja.

Treba da smanji broj pesama jel su neke ne slusljive i boze sacuvaj .

Kad je jedna Beovizija pukla kao zvecka, nece ni PZE moci na duge staze. Ovo je 4. izdanje, vec je trebalo da se postavi neki standard i da ne moze tek tako svako da ulazi na festival. Mislim da smo sami sebi dosadni vise sa ovom temom. Dzabe, bitnije im da popune programsku semu od tri sata.

I meni je prošla godina bila bolja.Teya Dora i Hristina su mi bolje od svih ovogodišnjih pjesama.

Što se tiče povrstnika Bojana x David i Dušan Kurtić su mi bolji nego prošle.Nataši Kojić je ovo najslabiji pokušaj.Tanja Banjanin mi bolja nego na Evropesmi 2004.Jelena Pajić mi je lošija nego 2022.Gift i Fillari ovo mi je njihova najgora pjesma.Princ malo slabiji nego 2023,Igor Simić ova mi je pjesma u rangu njegove iz 2023,Vampiri lošiji nego Ding dong dong, ali bolje nego Ring ring ring.Sedlar malo lošiji nego sa IQ,AltCtrl mi je bolji od obe Liftove pjesme.
Ja se ni ne sjećam koje su njihove prve pjesme bile lol

Kad je jedna Beovizija pukla kao zvecka, nece ni PZE moci na duge staze. Ovo je 4. izdanje, vec je trebalo da se postavi neki standard i da ne moze tek tako svako da ulazi na festival. Mislim da smo sami sebi dosadni vise sa ovom temom. Dzabe, bitnije im da popune programsku semu od tri sata.

Neki korektni ljudi ostaju bez festivala, ali zato tetke, strine, ujne, sestričine, bratanice i unuke ljudi sa RTSa ulaze bez problema…srpska posla.

Mislim da mi je ipak La La La omiljena pjesma, ali Bojana i David rezultatski mislim da bi se mogli najbolje plasirati, a i svakako su mi u TOP 3.

Auu pa ja sam skroz zaboravio nastup Bojane i Davida od prošle godine, oni su odlični. Onakav nastup i pjevanje ne bi moglo izvesti 90% estrade.

Možda sam i ja sad za njih, srpske lutkice. Mimi je malo nezgrapna na sceni, baš me zanima kakav će nastup napraviti.

Zadovoljan sam ponudom, dosta toga mi se dopada, jedva cekam da vidim nastupe.

Očigledno je da će nas muškarci predstavljati svakih 10 god na ESC , kako je krenulo od 2013 . Ja ne znam sta je potrebno , a da se makar malo pokrenu u tom smislu ..

Al bezveze što su ih opet stavili da nastupaju među prvima. Mislim da će Bojana i David pobijediti, koliko god bio hajp za Mimi pjesma nije toliko hitična kao Šesto čulo i to je tako.

Last edited:
Ali treba probati jedne godine koncept od samo 10-15 takmicara, ne bi nista izgubili pa da vidimo kako to funkcionise. Najbolji bi bili i dalje tu, neki bi svakako izvisili, medjutim na vecini festivala se to desava. Situacija sa Lazanjom je nesto sto je izuzetak, a ne pravilo, zaista retko ostane nesto vredno paznje ispod crte.

Nije mi toliko muka od prosecnih pesama, muka mi od sveukupnog uzasa 20 i nesto pesama koje konstantno narusavaju kvalitet PZE.

• Like
Reactions: Lux
Status
Not open for further replies.
Back