Ne bih ih baš stavljao pred izazove. Možda nadmaše sva očekivanja.moj predlog je 20, za tih 10 što bi skinuli nadam se da ne bi baš toliko dobrih pesama mogli da stave ispod crte
Kada vidim Acu Jakulu padne mi mrak na oci .Gift verovatno ima najneslušljiviju pesmu ovog PZE-a. Ja ne znam ko tog čoveka gura svake godine, kao da je PZE inventar.
Ja se ni ne sjećam koje su njihove prve pjesme bile lolI meni je prošla godina bila bolja.Teya Dora i Hristina su mi bolje od svih ovogodišnjih pjesama.
Što se tiče povrstnika Bojana x David i Dušan Kurtić su mi bolji nego prošle.Nataši Kojić je ovo najslabiji pokušaj.Tanja Banjanin mi bolja nego na Evropesmi 2004.Jelena Pajić mi je lošija nego 2022.Gift i Fillari ovo mi je njihova najgora pjesma.Princ malo slabiji nego 2023,Igor Simić ova mi je pjesma u rangu njegove iz 2023,Vampiri lošiji nego Ding dong dong, ali bolje nego Ring ring ring.Sedlar malo lošiji nego sa IQ,AltCtrl mi je bolji od obe Liftove pjesme.
Kad je jedna Beovizija pukla kao zvecka, nece ni PZE moci na duge staze. Ovo je 4. izdanje, vec je trebalo da se postavi neki standard i da ne moze tek tako svako da ulazi na festival. Mislim da smo sami sebi dosadni vise sa ovom temom. Dzabe, bitnije im da popune programsku semu od tri sata.
Tri milionaMogu 50 glasova da skupim kolko treba za mesto u komisiji ???