Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Zato moramo biti agresivniji mi koji imamo šta da joj sugerišemo. Tvit u kom sam predložio da kraj uradi nešto u stilu Joosta ima skoro 200 lajkova, tako da definitivno i tamo ima ljudi koji nisu skroz zadovoljni pesmom.

Jedino što mi se sviđa u Turbo žurci su tekst i bas.
Ako ode to će biti prva pesma koju bismo poslali još od 2018, a da mi se ne sviđa, ali nema veze. Mimi je mama svakako.

БиД, Исказ и Харем имају предност од 2 дана да добију гласаче јер је прво пф преслабо, а све 3 пјесме ће имати различите базе гласача, сад је питање ко ће највише 'неутралних' да привуче

Jedno je sigurno, a to je da ko god pobedi, MORA revamp. Ali BILO KO.
Nijedna pesma ne zvuči kompletno.

Baš sam preslušala audie prošlog pze, tu je skoro svaka pesma aranžmanski, produkcijski utegnuta. Konstrakta, Teya Dora, Zorja, Breskvica, pa i Zejna i Džordži, pesme su zvučale dovršeno.

Pa mi svake godine i radimo revamp maltene, bar se instrumental sredi ako ništa drugo.

Bojana i David su kompletni, al opet mi taj komplet ima manje potencijala nego tam i Vukayla da izvrše par sitnijih promena. Mislim da oni trenutno imaju najviše šansa za prolazak na papiru

Ako ne urade revamp pre PZE, nisam siguran koliko imaju vremena za isti nakon pobede na PZE...

Mada mene više brine pitanje: šta ako ne budemo imali nijedan valjani nastup?

Status
Not open for further replies.
Back