Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ma ko god da ode , idemo u redovno finale , jer je tu Crna Gora sa 12 poena u SF i Austrija sa nekih 8 makar , Australija tipa 6 i Švajcarska 8 vrv i ovi istali neka nam daju nešto za sirotinju i eto nas kao devetoplasirani , ili desetoplasirani standardno u finale , a tamo redovno 19 mesto :D
i malta 5-6

Čija je ovo žurka?

SRB - SKA!!!!

Mimi mora putem Tiktoka i ostalih promocija naučiti strance kako izgovoriti ovo uglas kad dođe u Basel

Obicno udjem ovde da se napunim negativne energije posto drugog izbora ovde nema. I jos vidim da neko napise da mu je najbolja pesma Igora Simica 😅😅😅 Jel moze revamp foruma please???? Nepodnosljivi ste odredjeni. Satkani od negative.
S obzirom da nisi na FSC-u, iznenadjujuce je za tebe. A inace ostali ocekuju od mene da se tako nesto dopadne. (y)

Od stranaca posle jednog dana imamo vise pozitivnih reakcija na vise pesama nego prosle godine tj bolje receno Reakcija. Mimi, Tam, H girls, BiD, Vukayla itd..
Prosle godine Teya i na jedvite jade Breskva.

I iskreno ako treba da ispadnemo, ispašćemo, a ne da prosimo i sabiramo potencijalne poene od drugih zemalja, i moljakanje za ulazak u finale. Ako ne zasluzujemo finale, onda tamo i ne treba da budemo. Vise srece sledeci put. Uvek realno treba i objektivno, nista na silu. Ovo da je izbor neke druge zemlje, odmah bi je zakucali na dno, a pošto se radi o našoj zemlji, onda uz dodatke možemo i top 15. Ako mozemo biti objektivni sa lakocom prema drugima, tako treba i sa nasim izborom, koliko bolno to bilo, tako je.

Meni je prevashodno bitno da pesma postane kakav takav hit u Srbiji i zato Mimi ili David&Bojana.
Ryan Reynolds Reaction GIF

PZE23 lajkovi.webpPZE24 lajkovi.webp
PZE25 lajkovi.webp

Direktno poređenje zadnje 3 godine nakon otprilike 30 sati od objavljivanja pesama. Pošto su Maja Nikolić i Filarri sumnjivi s obzirom da im je odjednom drastično porastao broj lajkova napravio sam računicu bez i sa njima. Za svaku godinu su istaknuti prvih 16 po lajkovima.

Status
Not open for further replies.
Back