Doctor Who
Ekspert
Ok volim i ja Mimi ali reći da je njen look sa znakom Mercedesa oko vrata na nekom eventu bio high fashion...
Ok volim i ja Mimi ali reći da je njen look sa znakom Mercedesa oko vrata na nekom eventu bio high fashion...
Meni je i dalje neverovatno da ona nema kulminaciju u pesmi i da sad treba to da joj crtamo. Lol I one trube su nekako anestezirane i tihe.Ma Mimi je logičan izbor, nek se narod veseli. Samo neka ubaci nešto u zadnji dio, taj dio treba najviše pucati, ona tišina ubija. Trube, rejv, harmoniku, šta god, samo nek tambura, ne mora se ni slagati s pjesmomKo zna šta može biti s televotingom, sve je moguće. Za žiri je svakako sigurno da će osvojiti jednocifren broj bodova.

Ovaj bi i na ringe ringe raja(paja,jaja) svr*avao.Meni su pesme u vrhu ove godine jednako konkurentne kao vrh prošle. Jedino Konstrakta mislim da bi nešto više uradila.
Ovo je prelepo i manje više se slažem sa predlozima.Koliko bi festival pucao da ga rade fanovi, da pesme biraju fanovi, a ne ljudi koje boli uvo i gledaju da otaljaju.
Samo ovaj forum da se angažuje, pun pogodak.
Komisija za ocenjivanje pesama: @omikron, @Stefan28, @Majsta94, @Pokahontas, @Okram - zaduženi da zadovolje patriotsku Srbadiju
@Regulus, @Djole89, @Paučica, @Doctor Who, @dodo - zaduženi da zadovolje alt, eksperimentalnu Srbadiju
Grafički dizajner: @Stole
Scenografija: @Petar
Režija: @Petar i @omikron
Scenario: @dodo, @Majsta94, @TheCode_123
I eto
View attachment 29336
Naravno uz sugestije i ostalih forumaša![]()
Ne mislim da ćemo ove godine imati problem sa ulaskom u finale. To će biti glatko ako odaberemo pravi tvt bait - a to bi bili Mimi, Iskaz ili B&D.
Sa Tam ili Vukaylom malo teže... Tu bi nastup morao da puca, ali pošto ja RTSu ne verujem, teška priča.
Svakako, mislim da je najbolje da pošaljemo neku ludačku balkansku energiju, em osigurana dijaspora, em se ukači i koji poen stranaca.
U finalu potop sa bilo kojom pesmom nam ne gine.