Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Imala je sluha 90ih, necu da lazem volim njene pesme "Uzmi me" i "Svaki sam tren tebi sudjena", ali posle je pocela da se krevelji, budimo iskreni.
"Varali me svi" i "Ako veruješ" takodje. Obozavao sam sve te pesme.

Mozda je devojka imala problema sa vilicom ili lomljenjem nekih zuba. Ili ko zna sta. A mozda je i to samo maska ili deo kostima. Nemojte odmah osudjivati....

Stvarno katastrofa, ne znam kako neko sebi ovo može dozvoli, pogotovo neko ko se bavi javnim poslom.

Juče upadam u kuću i baba gleda Rts i ja čujem nešto mi poznata pesma što ide kad ono Haremke. Iskoristim ja priliku da pitam babu “šta to gledaš baba?” Te ona meni: “Ma ove iz Zadruge došle da pevaju mislim da su one” 😂 inače je dementna al mi smešno. 😂

Pa što reče Stefan, to ti je drag. Ima još gorih i odvratnijih unakažavanja tu. :D
Da ali jeste malo sumnjivo pošto samo Nastasja koja peva ima takve zube. Mada u jednu ruku i nije jer ce se jedino njeni zubi i videti u toku pevanja? Ne znam.😂

Btw da se vratim na promišljanje o PZE-u, kod mene svega dva konkretna izbora ovih dana to su Mimi i Tam.
Mimi iz razloga jer nudi nešto što može biti dosta autentično što za nas što za strance.
Tam jer mi se takav stil pesme dopada, samo da nastup bude dobar nadam se tome.

Ostali su manje više kod mene nezapaženi sem Taše i Maje koje su mi ironično zanimljive.

Status
Not open for further replies.
Back