Aleksa49
Ekspert
Hahahahaha ljudi pa imamo "dramu" mesec dana pre PZE i vi kazete losa sezona i nema hajpa. Maja već zakuvala.
Maja Nikolić je sve što je trebalo ovom takmičenju ove godine. Hvala Olivera!
Hahahahaha ljudi pa imamo "dramu" mesec dana pre PZE i vi kazete losa sezona i nema hajpa. Maja već zakuvala.
ČestitkeSačekala me je ŠOKANTNA poruka od majke pre neki minut.
Kaže super je ova pesma za ESC.
Ja kažem koja, nismo izabrali još? Mimi ili Bojana i David?
Kaže ona HAREM GIRLS. Super pesma. Pet muškaraca i jedna devojka, sjajni su.
P A T O S
Mislim, nije moja majka nešto naročito stara žena, ali nisam očekivao ovakvo rezonovanje od žene iz malog mesta.Hit, hit, hit.
Još bi Srbiju vrlo verovatni banovali sa ESC do daljnjeg da je DBreskvica kojim slučajem otišla na ESC umesto Teye.Histerija koja je vladala oko Bre****ce ne može da se uporedi ni sa jednom situacijom niti izvođačem. Onolika količina fejk finoće i bljutavosti u javnim nastupima stvarno nikada nije viđena.
Ne znam što ti je toliko teško da prihvatiš da je mnogima ovo najslabiji PZE do sad. Tebi ne mora da bude, ti možeš da uživaš u PZE bez obzira šta drugi misle valjda.Ja mislim da ce pze kao i svake , tako i ove godine da pokida. I scenom a prvenstveno nastupima koji ce da vrate udarnu sliku popularnosti i zacepe usta ljudima koji kritikuju.
Zbrka ni oko cega. Kao fora prosle godine su bile bolje a imali smo prilicno uvek proseke sa dve udarne, tri pesme. Samo se nekad (pre nastupa) digne veca fama nekad ne. Opusteno![]()
U toj emisiji Olja mu se obratila ironično, nije mislila ozbiljno da ove godine PZE bude bez njega, ne znam kako se to uverenje primilo da neće biti.Zar nije Stefan rekao da neće voditi ove godine?
Ma da, baš će da “pokida”, samo što je već sada jasno da će biti zaboravljen brže nego prošlogodišnji hit leta.Ja mislim da ce pze kao i svake , tako i ove godine da pokida. I scenom a prvenstveno nastupima koji ce da vrate udarnu sliku popularnosti i zacepe usta ljudima koji kritikuju.
Zbrka ni oko cega. Kao fora prosle godine su bile bolje a imali smo prilicno uvek proseke sa dve udarne, tri pesme. Samo se nekad (pre nastupa) digne veca fama nekad ne. Opusteno![]()
Neda bi sa "Bombom" ove godine lagano pobedila. Šteta što se prijavila u godini kad i Hurricane.Niko kao Neda Ukraden, stati pa reći Neda Ukraden