Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sačekala me je ŠOKANTNA poruka od majke pre neki minut.

Kaže super je ova pesma za ESC.

Ja kažem koja, nismo izabrali još? Mimi ili Bojana i David?

Kaže ona HAREM GIRLS. Super pesma. Pet muškaraca i jedna devojka, sjajni su.

P A T O S

Mislim, nije moja majka nešto naročito stara žena, ali nisam očekivao ovakvo rezonovanje od žene iz malog mesta. :D Hit, hit, hit.
Čestitke

Histerija koja je vladala oko Bre****ce ne može da se uporedi ni sa jednom situacijom niti izvođačem. Onolika količina fejk finoće i bljutavosti u javnim nastupima stvarno nikada nije viđena.
Još bi Srbiju vrlo verovatni banovali sa ESC do daljnjeg da je DBreskvica kojim slučajem otišla na ESC umesto Teye.

Meni voditelji okej, posle onog dede Jovana kako već što u Švedskoj radi, sve je super i sjajno.

I meni Mimi deluje kul u ovim intervjuima, pritom nisam neko koga bismo mogli nazvati njenim fanom ili slicno, slabo sam generalno pratio njen rad pre PZE uopste.

Nisam gledao sve intervjue ali recimo onaj Blic jesam i tu nije uopste bila arogantna, rekla je nesto na fazon da ne ide na to da se svidi masama i kao ako vam se svidi pesma glasajte, a za konkurenciju je takodje rekla da ne moze da kaze jer nije videla nastupa i da sve moze da se promeni, i da mozde ona posle nastupa ne bude vise favorit.

Ja mislim da ce pze kao i svake , tako i ove godine da pokida. I scenom a prvenstveno nastupima koji ce da vrate udarnu sliku popularnosti i zacepe usta ljudima koji kritikuju. 🥰
Zbrka ni oko cega. Kao fora prosle godine su bile bolje a imali smo prilicno uvek proseke sa dve udarne, tri pesme. Samo se nekad (pre nastupa) digne veca fama nekad ne. Opusteno 😊
Ne znam što ti je toliko teško da prihvatiš da je mnogima ovo najslabiji PZE do sad. Tebi ne mora da bude, ti možeš da uživaš u PZE bez obzira šta drugi misle valjda.

Dokle god Maji Nikolić bude dozvoljeno da učestvuje u našem izboru znate na čemu smo.

Čim su povećali broj pesama za takmičenje moglo se naslutiti kakav je generalni kvalitet pesama.

Nije dobar znak ni to kada se oslanjamo na anonimuse da "slučajno pokidaju".

Ja mislim da ce pze kao i svake , tako i ove godine da pokida. I scenom a prvenstveno nastupima koji ce da vrate udarnu sliku popularnosti i zacepe usta ljudima koji kritikuju. 🥰
Zbrka ni oko cega. Kao fora prosle godine su bile bolje a imali smo prilicno uvek proseke sa dve udarne, tri pesme. Samo se nekad (pre nastupa) digne veca fama nekad ne. Opusteno 😊
Ma da, baš će da “pokida”, samo što je već sada jasno da će biti zaboravljen brže nego prošlogodišnji hit leta.

Tanja Banjanin: Ova pesma je slucajni uzorak mog prvog komponovanja. Bas me briga sta misli evrovizijska publika i bice mi drago da ispratim nekog mladjeg.

Zakonom treba zabraniti da se na ovaj festival prijavljuju ljudi koji nemaju makar 70 posto zelje za Esc!!!!
🙄

Status
Not open for further replies.
Back