Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
PZE25 ipak bolje prolazi sa pregledima nego PZE23. Mada ne nesto dramaticno.

Luke Black mučeni u ovo neko vreme te godine imao nesto manje od 250K pregleda lol ali je bio drugi sa lajkovima, imao preko 4k.

Prve bile Hurricane sa oko 550K pregleda i 6k lajkova.

Ali s obzirom da mimi ima nesto manje pregleda a gotovo duplo vise lajkova moguce da je čika Zoki kupovao preglede lol

U trendingu bile 3 pesme, Hurricane #6, Luke #13 i Zejna #19.

Mislim da se slabo govori o tome koliko su Hurricane te godine dozivele debakl

Ja ne pamtim da je neka pesma koja je tako dobro stajala sa pregledima u odnosu na ostale tako stravično lose prošla na televotingu.

Pa Hurricane 2 su te godine pre samog festivala imale više hejta nego Luka. Ljudi su ih napadali zato što nastupaju pod tim imenom grupe. Ispalo je kao da su one ukrale grupe a ne da su menadzeri tako odlučili.

Njihov nastup je zaista bio mnogo smešan, ali da, nekako mi je neverovatno da ih je publika baš toliko izignorisala.

S obzirom da su izgledale kao očerupani papagaji, nije ni čudo. Ako se na to doda njihova harizma koja je u minusu, kič animacije i slaba režija, onda je još jasnije. A i mnogi nepoznatiji su ih pojeli nastupima.

Ima i do toga da je dosta pregleda doslo na ima imena(koje nisu one izgradile).

Ali ipak takav potop na televotingu je zasluga nastupa.

Pa imale su mnogo manje hejta nego Breskvica koja je oduvala na televotingu.
Pa Breskvica je imala "modernu etno" pesmu, Hurricane dolazile sa planete Hurilenda i pevale o Zumi Zimi i Zami, šta si očekivao? Da naš narod više glasa za virtuelni svet i one kostime. 🤣
Onakav krah Hurricane na televotingu je neverovatan.
Meni to uopšte nije bilo iznenađenje. Nisam očekivao baš 1 poen, ali 3/4 maksimalno.

Niko se ne kladi, poenta je da ona ima to nešto što će privući glasove dijaspore. Ništa što se tiče ESC-a nikada nije sigurno. A inače su mnogi koji nisu znali da igraju i pevaju često prolazili u finale, tako da ni to baš nije neka merodavna referenca.
Jaoj ljudi, opet Vi sa tim mitom o dijaspori. Da, mi svi kiselimo kupus u podrumima i slusamo trubace uz Guce i “reperke” iz klubova i free stylera (koga vise nema). Glasacemo iz pecalbe jer je bol za dalekom maticom pregolema. Za polufinala sam napolju a onda cu da uzmem avion i za finale budem u Srbiji. Imam rodjake u Nemackoj koji glasaju za zemlju koja im se svidi.

Nesto sada razmisljam, a sta bi moglo da bude onaj zvuk sudara na pocetku Vukajline pesme? Moguce da ce i ona iz nekog kreveta da ustane kao Luka.

Nesto sada razmisljam, a sta bi moglo da bude onaj zvuk sudara na pocetku Vukajline pesme? Moguce da ce i ona iz nekog kreveta da ustane kao Luka.
Pukala Maska 😂 pesma je o tome da se ljudi kriju ispod maske, tako da je fora da njena pukne tj istopi se

Pukala Maska 😂 pesma je o tome da se ljudi kriju ispod maske, tako da je fora da njena pukne tj istopi se
Pa topi se da, to je ona i rekla da je fora bas da se topi, jer je to proces koji traje.
Ali ne i da puca. Ovo je bas zvuk nesrece.
Ja bih izasla u ludackoj kosulji. 😂

Ako je Konstry mogla da pojede Saru Jo i to sa duplo više glasova, mislim da ni Mimi nije 100% sigurna da osvaja publiku, kao što smo donekle rekli ovde svi, sve zavisi od nastupa, Mimi, Tam ili Vukayla (a možda i neko iznenadi van njih tri)
Tam i Vukayla nemaju nikakve šanse da pariraju Mimi u tvt, u Srbiji. Moramonbiti realni. Više mi je Durum Durum favorit, ali nažalost ove godine joj nikako ne odgovara ovakav sistem glasanja.

Konstrakta je fenomen koji se događa jednom u 100 godina, pobedila bi da se i Lady Gaga takmičila. Toga ove godine nemamo.

Last edited:
Гледао наступ оних Харемки. На ПЗЕ морају да пазе на ону једину женску, како се бацају могли би је згазити колики су. Значи, њој треба обезбедити растојање од 2 метра да је ови не закаче.

Status
Not open for further replies.
Back