ee Estonija 2025: Tommy Cash - Espresso Macchiato

Ja se iskreno nadam da će doživeti šamar u vidu tvt poena za Fince prošle godine.

Zevakin i Karita su odlični, šteta što nemaju šanse protiv sprdnje.

Bravo za lepoticu An-Marlen na bronzi, vrati nam se dogodine 🙏

jedino nam ostaje moć estonskih tetkica...

OMG pobijedio Tommy Cash, pa kako????????????
Smile Fading Season 9 GIF

Пјесма ме вози, наступом нисам одушевљен

Estonci se nimalo nisu naučili pameti od prošle godine kada su poslali onaj krš u ime "zajebancije". Znam na šta su ciljali sa ovom dvorskom ludom ali promašili su jbg.

Npr. Europapa je bar imala neku poruku i koliko toliko je bila catchy, ovo je čisti krš i horor od pesme i nastupa...
Ljubiće ovaj patos na ESC kakav crni top 10
Tele bait ne znači apsolutni nekoherentni cirkus bez poente

Smor svakako.

Aj sad realno, pesma nije toliko iritantna, samo mi je nebitna i malo go king give us nothing. Maaaalo je keči, tako da mi nije najgora pesma ove godine, ali takođe nije nešto preterano zanimljiva muzički, instrumental je malo siromašan i jednoličan (zvuči mi kao sempl), pesma je ravna i nedovoljno dinamična za ovakav tip pesme i mislim da sam možda previše uštogljen da bi mi ovaj tip humora bio simpatičan. Jednostavno mi se ni po čemu ne izdvaja pesma.

Što se tiče nastupa, bukvalno je 2 dinara. U ovoj pesmi nema nikakvog pevanja a lik se bukvalno davi dok priča, znači nema nikakvu muzikalnost niti sluh. On je malo jeziv, nema harizmu i sam nastup kao da je improvizovan i baš ne kapiram šta su pokušali sa ovim, lol.

Back