lt Litvanija 2025: Katarsis - Tavo akys

Katarsis okej izbor, korektno skroz s obzirom šta je sve dosad izabrano ove godine

Ovo će možda biti jedan od najboljih rezultata indie roka na esc ikada, koji tradicionalno prolazi očajno. Finale po meni neupitno.

Kod mene idu direkt na prvo mjesto gdje će vjerojatno i ostati do kraja, teško da će se pojaviti još nešto toliko dobro

Litva mi treću godinu zaredom #1, litavski sendviči prijaju

Kao što sam i rekao, oni su ovo dobili sa velikom razlikom. Meni ovo nije loša pjesma, ali mi je previše monotona. Ne osjećam nikakvu konekciju s pjesmom.

Takođe volim što Litvanija kao država koja se gnusala svog jezika na esc četvrtu godinu za redom šalje pesmu na svom jeziku (ili barem delom kao u "Stay")

Kod mene idu direkt na prvo mjesto gdje će vjerojatno i ostati do kraja, teško da će se pojaviti još nešto toliko dobro

Litva mi treću godinu zaredom #1, litavski sendviči prijaju
Sećam se da si zažalio zbog toga prošle godine kad su vam je žiri dao nulu. :ROFLMAO:

Ne znam šta može uraditi po pitanju plasmana, nezahvalno je predviđati za ovako originalan izbor, ali u svakom slučaju je jedno veliko osveženje u ovoj katastrofalnoj godini. Kako je krenulo, deluje mi da će i kod mene ostati u vrhu do kraja.

Meni je ovo samo okej, ali će proći dobro jer Litvanija ima najverniju dijasporu, ako ne računamo Ukrajinu.

Kao što sam i rekao, oni su ovo dobili sa velikom razlikom. Meni ovo nije loša pjesma, ali mi je previše monotona. Ne osjećam nikakvu konekciju s pjesmom.
Ukusi su subjektivni, ali ako nešto može da se kaže to baš nije da je monotono. Na svakih 30 sekundi se desi neki prelaz u pesmi.

Konačno neka dobra pesma ove godine u pm. Pesma je fantastična, naježio sam se kad sam prvi put čuo.

Iznenadio sam se koliko mlado izgledaju, jer već zvuče kao veoma ozbiljni muzičari, to je prosto talenat. Instrumental je fenomenalan, ima tako dobru strukturu, jeziv i atmosferičan, slojevit, prepun varijacija i toliko, toliko sitnih detalja i ukrasa. Zvuči vrlo beznadežno i apokaliptično, nekako mi je pesma ostvila rupu u grudima.

Što se tiče Evrovizije, drago mi je da ćemo je čuti tamo. Pretpostavljam da će ispasti u polufinalu, nešto sumnjam da će ljudi prepoznati kvalitet i mislim da je previše mračna za Evroviziju. Ljudi ipak više vole neku fast food muziku i to je skroz okej, jbg.

Litvanija mi stvarno postaje jedna od najdražih evrovizijskih država i voleo bih da pobede uskoro.

Bez veze! Imali su mnogo bolje stvari u ponudi.

Back