Maju je RTS smišljeno uparkirao ove godine jer kvalitet ne nude izabranim učesnicima i pesmama pa moraju nečim ili nekim da zadrže pažnju i ponude bar par bajatih imena pošto očigledno aktuelnija i veća ne žele da se prijave.
Drugo, moraju da ubace svoje PGP pulene, a onda i uhlebe koji su na funkcijama u RTS-u a besramno se pojavljuju kao autori pa i izvodjači tipa ovaj Serdar ili kako već. Gde je tu nekooo da pita o sukobu interesa? Nema, gluvonemost zavladala!
Kad bi RTS bar ponudio, tipa Poljske ako se ne varam, neku bar simboličnu nagradu ili tipa bar 20.000 evra za autora i tekstopisca pobedničke pesme i bar još 20.000 za izvodjača, e tad bi zainteresovanost bila veća, to tvrdim.
Treće, pa ni ja ne bih da mi se neka netalentovana Milica Cerović, još jedan RTS uhleb, godinama mota u RTS timu sa svojom koreografijom ili čime već nego ću tih 20.000 evra uložiti u kreativan tim po mom izboru i tim mimo nametnutih RTS uhleba.
Možda ta nagrada jeste premala i za pobedu i za preskup nastup ali je satisfakcija umetnicima koji rade za pare ko i svi mi.
Da je Ž. Joksimović dobio kakvu ponudu od RTS-a, mislite da za solidnu paru nebi napisao bar kvalitetnu stvar za PZE?
Pa bi sigurno, ali nema interesovanja kod RTS-a!
Prijatnije je ipak ići na ekskurziju o trošku poreskih obveznika, hvaliti se kako je srpski nastup nikad bolji a onda...pa super, znate mala smo mi zemlja, finale i 18 mesto je veliki uspeh...
Ma gadi mi se više taj bezobrazluk i nezainteresovanost!