Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Sara je te godine bila bas dobra, ali Angelina je oduvala sve. Njena pesma Origami se i danas vrti po klubovima. Definitivno najveci hit iz 2022 nikad necu prezaliti sto nije ona otisla te godine na esc. Bas velika steta...

Pored žive kraljice Konstrakte i 5. mesta na Evroviziji vama žao što nije otišla Angelina ili Sara. 🤣

Pa to nam je posle Marijine pobede, i Zeljkovog 3. mesta najviši plasman na esc. Šta vam je. 😭

2023. je realno bila dosta konkurentnija godina, najbolje pesme nisu bile bolje od najboljih 2022. ali je bilo dosta više dobrih pesama. Angelina igrom slučaja i sreće završila na 4. mestu, a Baloš je svoje mesto zaslužio, odnosno zaslužio je i više.

Kad RTS uzme stvari u svoje ruke tu greske nema, isto nam se pise

Uglavnom ovdje nema nekih iznenađenja, ko bude najpopularniji poslije objave pjesama takvi rezultati budu. Svo vrijeme je bilo Sara-Zorja-Angellina, i tako je i bilo, samo što je tad Konstrakta uletila. Ne mislim da će ove godine biti iznenađenja, 1. Mimi 2. Bojana i David 3. Vukayla/tam. Ovo koliko je i dobro toliko i nije, jer mislim da neko ko stvarno dođe sa nekim baš moćnim nastupom ne može pobijediti jer nije zapažen kao favorit.

Nastup je bio fenomelan, kostimi, koreografija sa lepezama ma sve predobro i vrhunski odradjeno. Imala je malo tremu samo u polufinalu ali Boze moj posle se u finalu popravila i rasturila. Zasluzila je vise od 4. mesta. Meni se vise svidela od Lanca koji je takodje bio odlican. Jedva cekam da se opet prijavi i ovaj put pobedi

Meni je lanac bio ok, nastup je bio odličan ali se publici nije dopao jer je bio previše mračan, tako da je ni 8 poena od žirija nije spasilo ispadanja...

Status
Not open for further replies.
Back