fi Finska 2025: Erika Vikman - Ich Komme

Stvar je u tome što će ova godina biti baš slaba, i još ako Mans ne bude imao jaku pjesmu...

Ono, mogu zamisliti kako dobija 300 bodova od publike i 160 bodova od žirija što možda bude dovoljno

Šteta pa više nema slogana, Maltežanima bi dogodine mogao biti Eurovision: Serving Kant 🫴

U čast pobjednice finskog nacionalnog izbora, Erike Vikman, korisnik EvroBosna mijenja profilnu sliku!

Nema šta, vozi Erika na gornji deo leve polovine definitivno. Pogotovo onih zadnjih minut, vidim da bi Bazel mogao biti u transu.

Plus mi zaista ovde leži finski, ne znam što ali engleski ne bih mogao da zamislim u ovoj pesmi recimo. Čak ni srpski, mada ne bih mogao ni da pretpostavim koja bi naša pevačica mogla ovako nešto da servira u Košutnjaku.

• Like
Reactions: FFM
Taman da se nastavi onaj finski pattern od 2021 - neparnih godina top 10, parnih godina raspad

Da mi prislone pištolj na glavu i kažu pevaj ili pucam, ne bih umela da ponovim pesmu. Izgleda da samo meni nije keči.

Koliko su pljuvali Hurricane zbog korekcija na licu, pitam se da li će i Eriku i zašto neće.
A pa to je rezervisano samo za istočnoevropske žene, posebno sa Balkana😌
Samo one su plastične, jeftine, sponzoruše itd.

A tako su bili lep par💔
danny-erika-vikman-2.webp

No hate za Eriku, samo mi je smešno kako se odnosi prema ženama sa zapada/severa u odnosu na naše lol.

Dobra stvarčina s tim što mi se ovaj epski i svjetski performans mnogo više sviđa nego sama pjesma koja mi ostade u drugom planu, pjevanje diskutabilno ali Erika sve nedostatke nadoknađuje svojom harizmom...

Opasan kandidat za top 5 televotinga u finalu a ni žiri neće baš smjeti da je ignoriše, prolazak naravno neupitan iako mi je ''Ćićolina'' neuporedivo bolja. :sneaky:

A pa to je rezervisano samo za istočnoevropske žene, posebno sa Balkana😌
Samo one su plastične, jeftine, sponzoruše itd.

A tako su bili lep par💔
View attachment 30139

No hate za Eriku, samo mi je smešno kako se odnosi prema ženama sa zapada/severa u odnosu na naše lol.
Лепа слика са чукундедом

Back