Pa iskreno, prije mislim da će Miriana nego Erika lolPa odluči dal će ona ili Mirjana![]()
Koliko su pljuvali Hurricane zbog korekcija na licu, pitam se da li će i Eriku i zašto neće.Prirodna lepotica bez trunke hijalurona![]()
A pa to je rezervisano samo za istočnoevropske žene, posebno sa BalkanaKoliko su pljuvali Hurricane zbog korekcija na licu, pitam se da li će i Eriku i zašto neće.

Jel joj ovo dečko? Aha bivši dečko.A pa to je rezervisano samo za istočnoevropske žene, posebno sa Balkana
Samo one su plastične, jeftine,sponzorušeitd.
A tako su bili lep par
View attachment 30139
No hate za Eriku, samo mi je smešno kako se odnosi prema ženama sa zapada/severa u odnosu na naše lol.
Лепа слика са чукундедомA pa to je rezervisano samo za istočnoevropske žene, posebno sa Balkana
Samo one su plastične, jeftine,sponzorušeitd.
A tako su bili lep par
View attachment 30139
No hate za Eriku, samo mi je smešno kako se odnosi prema ženama sa zapada/severa u odnosu na naše lol.
Ili da izgleda kao Kardašijanka (austrijski komentator), što je naravno mnogo bolje od tog holandskog, ali i dalje je izjavljeno u negativnom i podrugljivom tonuPitam se da li će holandski komentator reći za Eriku da izgleda kao prostitutka, kao što je 2021. izjavio za Hurricane, i pitam se zašto neće.![]()