Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Gledam sinoć finale The Voice Kids Hrvatska.
U studio stao zabavni orkestar sa gudačkom i duvačkom sekcijom, 4 prateća vokala, skalamerija od 4 fotelje za mentore i bar 150 ljudi u publici. Green rodom su takodjer imali, ništa manji nego PZE, jer je bilo prisutno svih 48 dece koja su ušla u takmičenje, porodice finalista i ekipe koje su pripremale decu
Kako je moguće da u RTS studio ne može da stane ni upola toliko publike ili bar koliko je ima u onom Kristinom kvizu. Opravdanje o scenografiji mi ne pije vodu jer publika je bila u "3 boje zvuka" kad su na binu bila smeštena 3 benda sa sve ozvučenjem?
I da, sinoć u The Voice Kids Hrvatska stiglo 329000 glasova.
Šta mi da očekujemo kad se sa svih strana poziva na bojkot RTS?

Last edited:
Pa ta ekipa, Sanja, Ksenija i Ivana, da se sa nekom od te dve pesme pojavila na PZE 22 ili 24 isto ne bi pobedila....

Uragankama nema ravnih, ta energija, to pevanje, koreografija sve! To se desilo tada i nikada vise. Te devojke su povratile Evroviziju zainteresovanost u Srbiji. Ne mogu recima opisati koliko su dobre bile i koliko su ljudima vratile nadu u pobedu. I njihove naslednice Hurricane 2 Sara Jovana i Miona su takodje ekstra ja sam navijala za njih kada su izvodile Zumi Zimi Zami. Isto su bile fenomenalne ali ipak se prva postava vise voli. Zelim opet i njih da vidim na pze, jedva cekam da ponovo dodju.

Gledam sad jermensko nacionalno finale i njihove razglednice su snimljene u muzeju. Mogao bi i RTS malo da se iscima za neke razglednice po muzejima, s obzirom da je ovogodišnja tema PzE-a umetnost.

Status
Not open for further replies.
Back