Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ali sto ona okači na ig sve i jedan tvit gde se pominju ona ili pesma a kao nema tviter.😂

Ovo sto trenutno pisu po X mrezi i dele kao da je spot neki plagijat je netacno. Niko nista nije uzeo ni iz kakve reklame ne znam odakle se to uopste prosirilo. Na njemu je radila vrhunska ekipa ko je jos i snimo spot. Pa niko... To sve govori. To sto je neko bio i u reklami ne znaci nista pa to mu je posao da ide i da se snima jer je mode. Ne prestaje se sa napadima jer znaju da nema ravne konkurencije.

Majo, ali isti su kadrovi, pa znaš li da će te sad Schweppes tužiti za copyright...

Kažu da je na aerodromu danas bio menadžer Bijonse, čuo je megahit Žali Srce Moje na američkoj televiziji gde je gostovala transrodna osnivačica evrovizije Mišel Mekejn i on i Bijonse su oduševljeni pesmom i Majom, došao je u Srbiju sa ciljem da ostvari saradnju sa našom zvezdom, priča se o mogućoj kolaboraciji ove dve svetske zvezde.
Svojim glasom bi i uspavane vulkane probudula. Bijonse je shvatila, ipak najveca svetska zvezda Majce je svetlosnim godinama ispred nje.

Bukvalno počinjem da mislim da je on Nemanja sa tvitera koliko hejtuje i širi negativu prema svemu. Osim naravno prema Heleni Papirizou.🤣 Gde je nestao Nemanja od prošle godine koji je zdušno podržavao Breskvicu a koji je sad preuzeo nadimak Paraskeva.

Taj drugi Nemanja je Kuz, a ovaj prvi ne bi znao kako da se uloguje na X-u jer on samo tradicionalne medije koristi tako da ne moze da je taj.

Kaze Tita na liveu da je scena velika i da je kocka u sredini a ekrani u polukrugu .. takodje spomenula da je igrala sa Konstraktom oni sto su tapsali na nastupu, jel dobro ja cuh to?

Menadžer Bijonse se svakako razume u muziku bolje od nas ovde, tako da ako je njega osvojila pesma Žali srce moje, mislim da je jasno koji nam je jedini izbor za Bazel.

Ali kad je Maja 2018. pričala da je Beyonce menadžer oduševljen njezinim nastupom, a nastup joj bio diy okovratnik/kragna od kartona na koji je lijepila šljokice 😭

Kaze Tita na liveu da je scena velika i da je kocka u sredini a ekrani u polukrugu .. takodje spomenula da je igrala sa Konstraktom oni sto su tapsali na nastupu, jel dobro ja cuh to?
Znači reinkarnacija scene sa Beovizije 2020.
Meni se dopadala.

Status
Not open for further replies.
Back