Svojim glasom bi i uspavane vulkane probudula. Bijonse je shvatila, ipak najveca svetska zvezda Majce je svetlosnim godinama ispred nje.Kažu da je na aerodromu danas bio menadžer Bijonse, čuo je megahit Žali Srce Moje na američkoj televiziji gde je gostovala transrodna osnivačica evrovizije Mišel Mekejn i on i Bijonse su oduševljeni pesmom i Majom, došao je u Srbiju sa ciljem da ostvari saradnju sa našom zvezdom, priča se o mogućoj kolaboraciji ove dve svetske zvezde.
Ja sam čuo da je Schweppes u nameri da sabotira Maju ukrao Majine kadrove i otputovao u prošlost i napravio reklamu, plaše se njenog uspehaMajo, ali isti su kadrovi, pa znaš li da će te sad Schweppes tužiti za copyright...
Bukvalno počinjem da mislim da je on Nemanja sa tvitera koliko hejtuje i širi negativu prema svemu. Osim naravno prema Heleni Papirizou.Gde je nestao Nemanja od prošle godine koji je zdušno podržavao Breskvicu a koji je sad preuzeo nadimak Paraskeva.
Znači reinkarnacija scene sa Beovizije 2020.Kaze Tita na liveu da je scena velika i da je kocka u sredini a ekrani u polukrugu .. takodje spomenula da je igrala sa Konstraktom oni sto su tapsali na nastupu, jel dobro ja cuh to?
Al se ovaj zaljubiškaoTaj drugi Nemanja je Kuz, a ovaj prvi ne bi znao kako da se uloguje na X-u jer on samo tradicionalne medije koristi tako da ne moze da je taj.
To je još i najmanje luda stvar koju je uradila u zadnjih par dana.Nisam nista pratila zadnjih par dana. Maja slomila nogu?
NemajuFinska je po kladionici druga, a jebes mi sve ako i Tam i Vukayla nemaju 10x pesmu