Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ranije je bila opcija da se reportuje post adminima za ban, ili da im se forwarduje, sad ne mogu da nadjem vise to. Stvarno bre dosta vise sa ovim trolom.

Ovako su moji favoriti sa PZE prolazili do sada...

PZE 2022

Pre nastupa u polufinalu
Sara Jo- Muškarčina (2. Mesto)
Drugi favorit | Zorja- Zorja (3. mesto)

Posle nastupa
Konstrakta- In corpore sano (1. Mesto)
Drugi favorit | Sara Jo- Muškarčina (2. Mesto)

PZE 2023

Pre nastupa u polufinalu
Filip Baloš- Novi plan drugi san (4. Mesto)
Drugi Favorit | Luke Black- Samo mi se spava (1. Mesto)

Posle nastupa

Pa iskreno smenjivali su mi se njih dvojica, ali na dan finala je to ipak bio Luke...

PZE 2024

Pre nastupa u polufinalu
Smenjivali su mi se Teya, Zorja i Konstrakta (1., 3., i 4. Mesto) ali je ipak na kraju bila Teya...
Drugi favorit | Zorja- Lik u ogledalu (4. Mesto)

Posle nastupa

Def. Ramonda (1. Mesto)
Drugi favorit | Zorja- Lik u ogledalu (3. Mesto)

PZE 2025
Pre nastupa u polufinalu
Tam- Durum durum (mesto ?)
Drugi favorit | Vukayla- Mask (mesto ?)

Posle nastupa
Čekamo nastupe 😅

Zaključak: Do sad se nije desilo da pobednik PZE bude neko ko meni barem u jednom trenutku nije bio N°1... trenutno je opšti glavni favorit za pobedu Mimi koja je kod mene prošetala sve pozicije od 6. mesta do 3. mesta (na kojem mi je sad pozicionirana), što je super ako kažem da mi je Gnezdo Orlovo (kao prošlogodišnji opšti favorit velike mase) u jednom trenutku bilo na 19. mestu) ...

Nastup spreman, sve probe odradjene a samo tri koske polomljene.
Elem, dragi moji fanovi, obećavam vam svetski nastup, nikad vidjen kod nas. Srpska pesma i Evropu dovodim u Beograd, znate da ja nikad ne lažem. 😊
Drugo polufinale 26.februar, redni broj 11.

Ljubi vas
Vaša Maja. ❤️

P.S. Ekskluzivna fotka samo za OGAE forum sa moje generalne probe.

Attachments

• Screenshot_20250223_132301_Gallery.webp
    Screenshot_20250223_132301_Gallery.webp
    34.7 KB · Views: 13
Nema promocije u Šarenici, ali nema ni Cinana. U poslednje 3 godine, dva dana pred početak festivala imao bi bar 3 intervjua sa našim takmičarima.

HRT 2 sinoć u 20.00 emisija "U susret Dori" i to četvrta po redu, a jutros u Šarenici muzički gost njihov muzički urednik i njegova grupa koja svira irsku muziku.

Prosto da zaplačeš
9l7z9l.gif

Ajde malo ššš... Dobro je i da imamo ovo sto imamo da se zanimamo. Ne baksuzirajte da se ne daj boze sutra desi nesto pa bude dan zalosti ili slicno. Smarate Pesimisti!

Cinan je ove godine u Opatiji, barem sam tako pročitao negde neće ići na PZE.
Što se tiče nekih posebnih emsija kao što je u susret Dori, RTS to nikad nije snimao, ali eto ima nekog kontenta na društvenim mrežama + bilo je druženje ono u RTS klubu, samo šteta što to nisu lepo snimali pa izbacili sve.

Cinan je ove godine u Opatiji, barem sam tako pročitao negde neće ići na PZE.
Što se tiče nekih posebnih emsija kao što je u susret Dori, RTS to nikad nije snimao, ali eto ima nekog kontenta na društvenim mrežama + bilo je druženje ono u RTS klubu, samo šteta što to nisu lepo snimali pa izbacili sve.
Smor, bas volim njegove intervjue sa pze izvodjacima 😔

Ma kako moze Filari da bude najbolji paket? Meni je on beskrajno zanimljiv, pratim ga na tik toku. Verujem da mozda ima najbolji nastup ali pesma i vokali su ispod proseka. Ovo sto je napisala je samo njeno subjektivno misljenje, kao sto su bili hvalili Angelinu onomad a ona ispala.

Ocena fanova je da je Dora znatno jača od PZE- a ove godine pa tako da će i veća zainteresovanost biti za Hrvatsku ipak... a Sinan je neko ko je upućen u situaciju u Srbiji i vrlo dobro zna šta se dešava, moguće da je procenjivao i bezbednost svoju pa se ipak odlučio za ići u Hrvatsku...

Status
Not open for further replies.
Back