Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nisam primetio da je od glavnih favorita Mimi ukazala neku podršku studentima (video sam za Tam, Vukaylu, Haremke, Iskaz i još neke...) ali za Mimi nisam (ispravite me ako grešim)... možda sada ulazim u teoriju zavere, ali postoji mogućnost da je Mimi tajni igrač takozvane ,,Prve Srbije"... setimo se da je prošle godine u jednom momentu odbranila Breskvicu... samo što igra dosta pametnije od Breskvice i nema pesmu baš takvog nacionalističkog tipa... Moje mišljenje ako pošaljemo Mimi, šaljemo poruku da je ovde sve u redu, super i zabavno a znamo da nije, tako da prikrivamo pravo stanje...
Zar Mimi nije iz istog ideološkog tabora kom pripada Breskvica?

Zar Mimi nije iz istog ideološkog tabora kom pripada Breskvica?
Pa jeste samo što ja ostavljam prostora da nije... ali mislim da ipak jeste... tako da je ja ipak ne bi slao!

Pa kojom pesmom bi poslali poruku da ovde nešto nije u redu? Prema tom kriterijumu nijedna pesma nije za Bazel.
Novo bolje bi nam tako legla ove godine ali Konstra mora uvek biti ispred svog vremena😒😒
Pa ima takvih pesama (ne puno), a možda bude i nastupa sa takvim segmentima...

Last edited:
Pa kojom pesmom bi poslali poruku da ovde nešto nije u redu? Prema tom kriterijumu nijedna pesma nije za Bazel.
Novo bolje bi nam tako legla ove godine ali Konstra mora uvek biti ispred svog vremena😒😒
Pa ima takvih pesama (ne puno), a možda bude i nastupa sa takvim segmentima...

@Miloš Obriši ovo please, zaboravim da koristim Quote...

Last edited:
Previse nam vremena daju od objave liste, pa do pesama, pa do festivala, previse vremena nam daju za sve moguce teorije zavere.

Drugu godinu za redom ne uživam u ovome... jedva čekam da prođe, ove nedelje radim prvu smenu tako da će nedelja da mi proleti na sreću...

Mimi drži lajv u onoj svojoj grupi:

- Biće narodne nošnje u nastupu
- Nokte pokazala crne
- Nosiće patike nisu TNT ali slične
- Zadovoljna je vizualima
- Misli da će Maji Nikolić da zaraste noga do finala
- Novi sistem glasanja tvrdi da jeste.
- Cipela joj najgora pesma Srbije ikad

Te priče oko odustajanja, povlačenja... Su više nego dosadile. Mislim i na pze. Biće manja gledanost, ali prosto, takva je godina. Nije problem u izboru da bi se to menjalo.
Po toj logici treba i sportisti da odbiju da igraju za reprezentaciju, jer je u državi stanje takvo kakvo je.
Oni ne predstavljaju vlast, predstavljaju našu državu, a pre svega svoj narod.

Isto važi i za budućeg predstavnika na ESC.
A o povlačenju uglavnom pričaju ljudi koji nisu prstom mrdnuli, otišli ni na jedan protest, ispoštovali jedan dan bojkota trgovine itd. Pa ko tu sada i koliko čini za ovu zemlju, neka razmisle.

gledam video neki na instagramu gde ovu zensku iz Harem girls pitaju sta sve ima u torbi i ona tu pokazuje da ima telefon, uloske, kljuceve, biber sprej ako je napadne manijak i dole komentari - ko bi tebe napao? a nemas cetkicu i pastu za zube? bolje da imas ikonu sveca da te izbavi iz kandzi djavola 🤣🤣🤣

Status
Not open for further replies.
Back