Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Nisam svakako za interni izbor jer bi RTS birao neke ne toliko poznate izvođače i mislim da ne bi rizikovali. Naprimjer Mimi Mercedez nikad ne bi interno izabrana, a možda ode preko nacionalnog izbora.

Pa kako drugačije RTS misli da će moći ikada da finansira sam od sebe nastup koji će ostaviti neki trag?

Hrvati prošle godine imali koliko već sponzora, baš su se dali u to i lepo uložili kad su već bili favoriti.
Da je Baby Lasagna naš imao bi od pirotehnike prskalice koje traju 3 sekunde jer RTS neće sponzore iako imaju jedan od najmanjih budžeta od svih država u Evropi.

Baš ne mogu da razumem zašto su toliko tvrdoglavi po tom pitanju.

Evo neko reče na TW ds "ide Mimi 100%" nakon viđenog nastupa a ja čuo da "je samo ok" nastup

Kome sad... Kome da verujem...
Ta osoba je takođe napisala da je zanimljiva činjenica da je poslednjih 5 evrovizijskih pobednika nastupalo samo na sceni, tako da bih uzeo validnost njenih tvrdnji sa rezervom.

Ta osoba sa iksa rekla je da je Vukaylin nastup već viđen kod našeg ranijeg predstavnika. Kaže da Vukayla ima propove na sceni i postavila je nekoliko gifova da opiše nastup. Između ostalog, stavila je i gif neke žene iza stakla što me je asociralo na nastup Milana Stankovića. Drugi nastup koji mi pada na pamet je nastup Bojane Stamenov i oni igrači s maskama pored nje.

Molim vas bez ponavljanja sadržaja. Pre nekoliko stranica u ovoj temi je preneto šta je ta jedna osoba sa X napisala i to je i više nego dovoljno. Nema potrebe iznova i iznova to prepričavati.

Zar Mimi nije iz istog ideološkog tabora kom pripada Breskvica?
Ne ljudi, Mimi je podelila par storija sa protesta i već je rekla šta je imala da kaže:

IMG_1922.webp

Pustite devojku na miru. Svi imaju pravo da se izjašnjavaju o aktuelnim političkim okolnostima, ali ne treba to ni od koga na silu izvlačiti, pogotovo od javnih ličnosti samo zato što su javne, jer onda gubi poentu.

Ima apsolutno pravo da se fokusira isključivo na PZE kao što bismo i svi na ovoj temi trebali, i da komentarišemo kvalitet, kreativnost i muziku, umesto da nagađamo politička uverenja takmičara.

To što gledamo je kladionica koja predviđa pobednika. Kladionice koje predviđaju finaliste se otvaraju kad se izaberu sve pesme i najtačnije su tek nakon proba. Big 5 i domaćin, naravno, nisu deo tih predviđanja jer su već u finalu.

Status
Not open for further replies.
Back