Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Ja sam prošle godine vrteo 15 pesama, a sad su me smorile sve osim Vukayline i eventualno Tašine koja mi je GP.

Jao pa danas počela PZE nedelja, baš me usrećilo ovo!

zorica-markovic.gif

Ne znam zašto vam je toliko teško prihvatiti da su ljudi nezadovoljni ponudom, naporan je malo taj fejk optimizam samo da biste nezadovoljne pokušali uvjeriti da nemaju razloga biti nezadovoljni lol
Nek ljudi mrače ako im se mrači, od deluluizma nema ništa
Svasta. Zasto neko ne bi navijao jer mu se svidjaju pesme, pesma, iz patriotizma, iz zanimljivosti samog takmicenja, zelja da promovises 🇷🇸, na kraju svih krajeva ako hoces da se tako izrazim da izvuces najbolje moguce od ponudjenog. Ova tvoja prica o fejk optimizmu je nebuloza.
Ako ste tu samo da mracite, bolje da niste. Onda ni ne gledaj i cao zdravo. Nisi zadovoljan? Skip it i to ti je najbolje.

Svasta. Zasto neko ne bi navijao jer mu se svidjaju pesme, pesma, iz patriotizma, iz zanimljivosti samog takmicenja, zelja da promovises 🇷🇸, na kraju svih krajeva ako hoces da se tako izrazim da izvuces najbolje moguce od ponudjenog. Ova tvoja prica o fejk optimizmu je nebuloza.
Ako ste tu samo da mracite, bolje da niste. Onda ni ne gledaj i cao zdravo. Nisi zadovoljan? Skip it i to ti je najbolje.
Pa ti navijaj ako ti se navija, niko ti ne brani, ali ne treba u svakom drugom postu naglašavati kako netko mrači, kako je zao, kako smara s pesimizmom, da se makne iz diskusije itd. Forum valjda i služi da se pokaže i vedrenje i mračenje

Status
Not open for further replies.
Back