Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Može neki lični favorit ili najjači utisak, bez detalja?
Ajd ovako da postavim stvari

Nastup bejzikara nije i pobeda.
Najjači utisak mi daje upravo onaj koji najbolje poznaje Evroviziju.
Najbolje pevanje nije i najkreativniji nastup, ali je i dalje najbolje pevanje.
Loš scenski pokret je loš scenski pokret kako god da ga upakuješ.

Razglednice lude skroz

Baš bi bilo super da Teya izvede neku novu pesmu, jer već jako dugo nije izbacila ništa

Razglednice lude skroz
1. Tam
2. Filarri
3. Vukayla
4. Mimi

Slično onome što je ona osoba na x pisala.

Najbolje pevanje nije i najkreativniji nastup, ali je i dalje najbolje pevanje. - ovo je isto netko leakao za Vukajlu na tviteru, tako da je ovo ona 100%.
A za ovo drugo ne znam :(

A ako je Filari stvarno najbolji kako doznajemo iz više izvora, šaljite njega! Vjerojatno je igrao pametnije ove godine i išao na svoje prednosti. U drugu ruku, i dragsice znaju dobro Euroviziju, tako da možda su Haremke taj najbolji nastup?

Vidio sam već par komentara da će ljudi namjerno masovno da glasaju za Maju, ako je proporcionalni sistem, sad kad nakupi 25k glasova i pobijedi na kraju haha
Voleo bih da se desi, ali nije realno za očekivati. Bar bi imali nikad zabavniju godinu.

Nažalost deda Mons nam je pokazao ove godine da je nastup bar 70% celokupnog, pa makar imao i najbleđu i najneuverljiviju pesmu ikada. Možeš imati i top vokal, najzanimljiviju produkciju ili strukturu pesme ako nemaš nastup nemaš čemu da se nadaš i to je tako.

Svakako ako su svi nastupi baš krš neka ide Vukayla jer bar neće isfalširati i obrukati se.

Razglednice lude skroz
Za prvo i četvrto se dvoumim ko je tam, a ko Mimi 😂

Dan pred početak PZE-omanije (lol), na osnovu pjesama tj. audio snimaka i prije polufinala i svih nastupa mogu samo da kažem - Mimi je moj favorit! 👈
Možda će mi se razmišljanja i stavovi sutra u ovo vrijeme već iskristalisati no ostaje da vidimo!

Status
Not open for further replies.
Back