Pesma za Evroviziju 2025: Učesnici i kompozicije

Status
Not open for further replies.
Drago mi je da nema sujete kod Mimi i da iskreno kaže ono što misli nevezano za to da li joj je neko konkurencija ili nije.
Hvala Bogu tako i treba, jedino ko je bio sujetan je bila Breskvica, ostali naši predstavnici i top 3 sa PZE-a i Beovizije, su uvek bili dobri ljudi i svi bi nas lepo predstavili osim Breskve.

@Stole, upravo.
Ali Mimi i Maja svojim ludorijama i kvazi prepucavanjima daju poseban šmek. 😁
Da je Desingerica još u ovogodišnjoj ekipi pa to bi bilo genijalno. 💪

Najbolja slika je na RTS direktno kad se gleda i zvuk, na YT je prošle godine bio slabiji kvalitet (rezolucija) tako da se nadam da će ove i YT biti bolji.

Ovo mi se uopšte ne svidja, iskreno jeftin način za skupljanje glasova. Mogla je to da kaže i posle finala, pa neka ode tamo i otpeva svoju pesmu. Ništa lično protiv nje nemam ali tako deluje. Može se njoj a i drugima koji na taj način hoće da pridobiju glasove vrlo lako obiti o glavu ako ih narod provali.

Ovo mi se uopšte ne svidja, iskreno jeftin način za skupljanje glasova. Mogla je to da kaže i posle finala, pa neka ode tamo i otpeva svoju pesmu. Ništa lično protiv nje nemam ali tako deluje. Može se njoj a i drugima koji na taj način hoće da pridobiju glasove vrlo lako obiti o glavu ako ih narod provali.
Podržava sve vreme, ne vidim zašto bi odjednom prestala da priča o tome. Da bi udovoljila kome tačno?

Podržava sve vreme, ne vidim zašto bi odjednom prestala da priča o tome. Da bi udovoljila kome tačno?
Ne, ne, nisam rekao da je njena podrška upitna ili lažna. Nego kažem da će veliki broj učesnika(gotovo svi) pozdravljati studente kako bi privukli simpatije i glasove naroda, a pri tom je kod nekih jasno da je podrška fejk i da to rade samo zbog glasanja. Ne mislim uopšte na Tam, nego na neke druge.

Ali nije ni bitno, suština je da mi se ne sviđa to "korišćenje" zarad skupljanja jeftinih glasova ko god da je u pitanju, samo sam to prokomentarisao. A pošto će to svi raditi, može samo da im napravi štetu jer će svima biti jasno zašto to rade.

Evrovizija u svom statutu ima da je apolitično takmičenje i da bilo koje političke poruke nisu dobrodošle. Zato i mislim da takvim porukama nije mesto ni na našem nacionalnom izboru.

Last edited:
Status
Not open for further replies.
Back