Hvala Bogu tako i treba, jedino ko je bio sujetan je bila Breskvica, ostali naši predstavnici i top 3 sa PZE-a i Beovizije, su uvek bili dobri ljudi i svi bi nas lepo predstavili osim Breskve.Drago mi je da nema sujete kod Mimi i da iskreno kaže ono što misli nevezano za to da li joj je neko konkurencija ili nije.
Mini EurovisionDeo atmosfere iz procesa postavke scene od strane Skymusic produkcije
View attachment 30602
View attachment 30603
View attachment 30604View attachment 30605
Podržava sve vreme, ne vidim zašto bi odjednom prestala da priča o tome. Da bi udovoljila kome tačno?Ovo mi se uopšte ne svidja, iskreno jeftin način za skupljanje glasova. Mogla je to da kaže i posle finala, pa neka ode tamo i otpeva svoju pesmu. Ništa lično protiv nje nemam ali tako deluje. Može se njoj a i drugima koji na taj način hoće da pridobiju glasove vrlo lako obiti o glavu ako ih narod provali.
Ne, ne, nisam rekao da je njena podrška upitna ili lažna. Nego kažem da će veliki broj učesnika(gotovo svi) pozdravljati studente kako bi privukli simpatije i glasove naroda, a pri tom je kod nekih jasno da je podrška fejk i da to rade samo zbog glasanja. Ne mislim uopšte na Tam, nego na neke druge.Podržava sve vreme, ne vidim zašto bi odjednom prestala da priča o tome. Da bi udovoljila kome tačno?