Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Pa otprilike Bojana i David, Filarri, Kruz Roudi, Ana & The Changes, Iskaz, Harem Girls, Biber i još nekoga proguraju kao iznenađenje, kao i uvek.
@anonimus1 Evo, rekoh ti.
Voleo sam Milu u finalu, ali je sve nažalost mirisalo da je to nemoguća misija. ☹️
Tašina pesma mi je isto jako cool, ali ona je samu sebe upropastila i zaslužila ispadanje.

Ovo je bilo užasno, sve, sve, sve, pola večeri nisam uspeo da pogledam kako treba i nije mi žao uopšte. Ovaj PZE nakon što se završi treba da se obriše iz postojanja bukvalno. Režija nikad gora, hajlajt večeri su mi simboli podrške studentima i protestima od strane izvođača.

Što se tiče nastupa, Iskaz mi je bio najbolji ubedljivo, energijom su pojeli sve ostale izvođače zajedno. Bojana i David slabi, Haremke dobra ideja al promašena estetika.

Sve u svemu, jedno otužno veče. Ja sam se toliko smorio da sam više gledao u telefon nego u TV.
Strahovito mi je koliko malo truda je uloženo u nastupe. Filari, Bojana x David, Igor, Mila i Haremke jedini izgledaju kao da su imali neke probe pre izlaska na scenu, mada ni to nije bilo na nekom visokom nivou. Ostali kao da su pet minuta pre nastupa naterani da dođu. Koreografi i režiseri ozbiljno da razmisle o promeni zanimanja.

Back