Moje impresije od sinoc:
01 Bojana x David - Blago razocarenje, od njih sam bas ocekivao da mi se popravi utisak o pesmi posle live nastupa ali desilo se suprotno. Glavni utisak je da su vokalo dosta kiksnuli, ocekujem da se poprave u finalu jer sigurno mogu bolje. Rezije takodje dosta messy
02 Igor Simic - Zasluzeno ispadanje, meni se ovo nista nije svidelo. Pesma nebitna od starta, nastup takodje po meni izlizan i jeftin. On je covek rekao da ga ne interesuje odlazak na ESC vec samo promocija, po nastupu se to i vidi. Hvala, prijatno
03 Vampiri - Toliko nebitno da necu ni komentarisati
04 Natasa Kojic - Solidna vokalna izvedba, ali pesma nazalost previse prosecna. (Minus poeni sa foru za Elon Muskom, ali prvenstveno za voditelja koji je za to morao da se uhvati, tajming je lako los i neprimerene su mi te fore imajuci u vidu trenutni politicki kontekst u svetu ali i u Srbiji)
05 Tropico - Cist promasaj i kiceraj, da su probali 2009. na Beoviziji mozda bi i bili konkuretni. U 2025. ovo je sprdacina, a oni mi imaju neki odbojan vajb jer mi bukvalno deluju kao da misle da su iskidali sa ovim sto su ponudili lol
06 Jelena Aleen - Slazem se da je nastup bio korektan, ali to ima vise veze s tim da je konkurencija bila slabo nego da je ona nesto posebno iskidala. Pesme je jednostavno previse slaba tako da tu nije bilo pomoci, po meni zasluzeno ispadanje
07 Filarri - Najprijatnije iznenadjenje, nastup deluje svetski i skupo. Pesma i dalje slabasna ali servirana u ovako skupom paketu dobija neku novu dimenziju i polako pocinje da se penje na mojoj rang listi
08 Kruz Roudi - Ljubav za ove momke ali pesma nikako nije za mene, bas mi je middle-of-the-road
09 Milan Nikolic feat. Caka - Moralo je ovo uci u finale, bas je protopip PZE pesma kou bi kezualci podrzali
10 Ana & The Changes - Drago mi je da je prosla, tekst pesme kida i ima neki jako privlacan vajb koji mi na prvu loptu nije legao ali sad vec jeste
11 Iskaz - Pesma dobra i sa velikim tvt potencijalom na ESC, ali sve u vezi njih i nastupa meni izgleda jeftino i vristi 2009, prastajte
12 Harem Girls - Sto se mene tice moze u Bazel lagano
13 Biber - Lepo je ovo i definitivno zasluzeno finale
14 MILA - velika ljubav za ovu devojku, zvucala je vokalno dosta pristojno ali od pocetka je jasno da je pesma previse slaba i tu nije bilo spasa. Jedva cekam da se vrati u buducnosti, mislim da moze daleko
15 Anton - Filler pesma, nastup prepun kica i jeftinih fazona, jednostavno ne