Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Nesto mi se cini da je ovo Vukayla 12+8 ili 12+10 ugao, gde Haremke dobijaju 7 od zirija i gg

Ovo brisanje nastupa pa vraćanje je baš neprofesionalno. A imali su vremena da ih srede do objavljivanja jer su ih okačili tek nakon i poslednjeg nastupa. Nisu kačili odmah posle nastupa svakog takmičara.

Ne znam je l imaju neki pipeline za automatsko izbacivanje klipova nakon nastupa, ali ako su planirali da ga brisu, ne znam sto su ga kacili uopste, ta crvena saka na kraju je bila ocigledna

Joj, zamislite Sedlar bude 12 od publike jer ga studenti već znaju kao profesora, još gostuje pričajući o blokadama.

Trebalo je ostaviti sve raw nastupe od juce onakve kakvi su bili uzivo, pa kud koji mili moji. Svakako je toliko ucesnika vec podrzalo proteste ( :love: ) da i ne mislim da ce neko na osnovu toga neko sad neku preteranu prednost uspeti da ostvari.

Ako vec govore o toj neutralnosti i objektivnosti, vise mi je nefer ovo sto sad rade u smislu da nastupi nekih takmicara nisu dostupni na YT dok drugi jesu

Greota sto nema publike, javlja mi se da bi ovo finale zasenilo 2006.
Al sa brisanjem ga preterase. Hoce i Tam da brisu, zbog onog dela na led ekranima? :D

Back