Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

Ја сам престао њих да спомињем у контексту побједе јер видим да су потпуно небитни, нажалост. Они су један од примјера гдје се види колико фали публика
Stvarno šteta što se festival ne održava u nekoj halici, mislim da bi njihov nastup dobio potpuno novu dimenziju i da bi se tada video pravi potencijal celokupnog paketa. Ovako u zatvorenom podrumu deluje previše sterilno.

Mene su njeni vizuali na momente podsjetili na madjarskog Pionira iz 2016 lol, nidje veze stvarno

Mislim da neće biti toliko nepredvidljivo koliko smo se uplašili. Vukayla ili Haremke my opinion. Princa žiri nije pogurao ni kad je bio favorit 2023. završio šesti.

Teško da će Haremke osvojiti više od 3-4 tvt boda. Meni deluje kao nemoguća misija, ali videćemo. U svakom slučaju, i njihov paket je vrlo diskutabilan i ima dosta manjkavosti.

Shvatam da su se Haremke prvi put pojavile kod nas sa dregom i svaka čast za hrabrost da uopšte izadju na scenu. Ali ovo uopšte nije dobro, počevši od pevanja. Svi sem Nastasije zvuče užasno i neubedljivo. Fali igranja, koreografije, režija loša. Nema Aladina na sceni, nista nevidjeno. Jako loše bi prošle na evroviziji. Neka dodju opet i pokušaju sa boljom pesmom, ubedljivijim nastupom, svakako je sve što su uradile do sada velika pobeda.

ljudi ce masovno glasati za haremke... organizuje se i prenos u jednom gej klubu i navijanje, gledalo je brdo gejeva i polufinala tamo i navijalo

Back