Pesma za Evroviziju 2025: Polufinale i finale

A hoće se svi naredati sledeće godine, što se ne rasporede lijepo
Meni nije jasno zašto RTS ne kaže takmičarima ej, imamo dobrih pesama ove godine, prijavite se sledeće.
Možda neko prihvati, onaj koji ne prihvati pustiti ga te godine i to je to.

Jel ste primetili kako su kamermani lose radili svoj posao za sve takmicare sem Vukayle?
Za mimi su sto puta lose udaljili scenu i cesto je sve delovalo previse prazno +plesace jedva da su snimili
Za haremke su tolko neprofesionalni ispali, “jasmin/lady siren” je trebala da bude iznenadjenje sa mesecom a iz nekih kadrova videli smo je kako stoji u mraku sa rekvizitom i unistili nam suprise momenat
Prica su tek osakatili onda jadna plesacica se vrti i vrti a nisu je snimali duze od 3 sekudne vec je isekli I princev je delovao mnogo praznije zbog njih
O Tam da ni ne pricam…
#nijeslucajnost

Ta komisija i treba da se stavi na stub srama kao i HRT-ova prošle godine. Kod njih je upalilo jer su promenili članove komisije i ove godine na Dori imaju mnogo pristojnije pesme u odnosu na prethodne godine.
Dosta je bilo guranja svojih prijatelja, kolega, saradnika, bez obzira kakvu pesmu imaju, a u većini slućaja imaju horor.
Prolazak Lensy i Maršala mi malo baca senku na Rts-ovu selekcionu komisiju za odabir pesama

Inače ja sam ubeđen da je sinoć umesto Mimi Mercedez na sceni bila Miljana Kulić... Ono vrckanje ukrug i ono trčkaranje, bukvalno ista ona 😂

Ali Mimi bukvalno da je iznijela 3 kafanska stola, nabacila karirane stolnjake i tokom strofa se zezala i nazdravljala sa drugaricama / plesačicama, a u refrenu da uđe trubač, ustanu plesačice da plešu a ona im tapše dok sjedi, pa nalijepe novčanicu njemu na čelo, sa takvim najbazičnijim nastupom bi narodu bila super, a ovako je zasuli negativnim komentarima jer neće da sluša
Ja bih bio taj narod 🧑‍🌾

Moja procena top 3: Harem, Vukayla, Biber
Eventualno Tam umesto Bibera

• Like
Reactions: Lux
Kako neko moze da misli da je OHAJO pravi izbor😭😭😭 ljudi Molim vas pricamo o evroviziji tu pesmu svako ko ne razume nas jezik ne bi ni poslusao do kraja prosli bi gore nego sa Moje 3, urazumite se

Iskaz ima energije ali stranci bi ga poredili sa Hrv od prosle god a njemu Iskaz nije ni do kolena…simpaticna pesma i nastup ali nije za evroviziju

Ove sve mlake soft rok grupice koje imamo trebaju da shvate da Rok moze da prodje samo ako je energican ii hard a ne tralalala pasmice uz malo gitare koje padnu u zaborav odmah nakon reklama.

Back