Gejevi sa tvitera se dogovaraju da usmere sve glasove na njih, po raznim gej mestima u Beogradu se organizuju gledanja finala, skupiće dosta glasova. Ako ne 12, verujem da će uspeti 10 kao Luke Black koji je dobio toliko glasova na sličnan način.Ne znam koliko je realno da Harem dobiju od SRPSKE publike 12p.
Njih to ne zanima.Ја мислим да ће се ови из власти на главу насадити да победимо 2027, или можда чак следеће године јер Expo. Реклама и промоција само таква
Luka bukvalno nije imao konkurenciju osim Princa za SMS glasanje. Ovde će mnogo glasova da se rasipa na Tam, Vukaylu, Mimi... + Princ + neko sa simbolima. Nemaju one šanse.Gejevi sa tvitera se dogovaraju da usmere sve glasove na njih, po raznim gej mestima u Beogradu se organizuju gledanja finala, skupiće dosta glasova. Ako ne 12, verujem da će uspeti 10 kao Luke Black koji je dobio toliko glasova na sličnan način.
Чему онда онолика фрка прошле годинеNjih to ne zanima.
Da se skrene pažnja sa drugih, bitnijih stvari.Чему онда онолика фрка прошле године
Smatram da neće, ljudi će do sutra i pozaboravljati jer je prevelik protok informacija u jednom danu, a studenti FDU su ponovo danas pozvali na bojkot RTSa + će većina tih ljudi koji su se naložili na tu priču gledati doček studenata u NišuBaš me zanima hoće li ova frka oko Oxaja da ih ugura u top 3 publike uz Aladina i TŽ
biber nece biti u top 5 kod tvtIskreno očekujem 12 za Harem, 10 za Mimi od sms, takođe mislim da niko od njih neće dobiti više od 5 poena žirija.
To ostavlja mogućnost za Ohajo, Vukajlu, Tam i Biber.